αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ποτέ δεν θα τους ικανοποιήσεις όλους»: Ο Michael Bloomberg λέει τις δικές του αλήθειες

«Ποτέ δεν θα τους ικανοποιήσεις όλους»: Ο Michael Bloomberg λέει τις δικές του αλήθειες

Τη δική του οπτική για το πως βλέπει τα πράγματα, μοιράστηκε ο επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg. Ο ιδρυτής του ομωνύμου πρακτορείου ειδήσεων, μίλησε στo Thrive Global. Στην ερώτηση για το τι του δίνει δύναμη, ο έμπειρος businessman ήταν ξεκάθαρος: «Η δουλειά! Και να το αλλάζεις κάτι στις ζωές των ανθρώπων».

Απαντώντας στο τι θα έκανε αν είχε διαθέσιμα 15 λεπτά μέσα στην ημέρα, ο Bloomberg απάντησε ότι θα μιλούσε με συναδέλφους, θα ενημερωνόταν για τα νέα, θα έκανε τηλεφωνικές κλήσεις ή θα διάβαζε περιοδικά.

Η πιο ενδιαφέρουσα εξομολόγηση του, ήρθε όταν ρωτήθηκε για τη φράση που τον έχει εμπνεύσει και βοηθήσει στην πορεία του μέχρι σήμερα. «Όταν έγινα δήμαρχος της Νέας Υόρκης, κάποιος μου είπε: Ακόμα και αν έχεις το 90% της αποδοχής σε μια πόλης 8 εκατ. πολιτών, 800 χιλ. δεν θα σε θέλουν», τόνισε και συνέχισε: «Είναι σημαντικό να είσαι προσγειωμένος. Η αλήθεια είναι, ότι ποτέ δεν θα τους ικανοποιήσεις όλους. Αλλά αν πράττεις αυτό που θεωρείς σωστό, οι περισσότεροι άνθρωποι θα σε εκτιμήσουν για αυτό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =