αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠοια είναι η Bain & Company που αναδείχτηκε ως η «καλύτερη επιχείρηση για να εργαστείς το 2017»

Ποια είναι η Bain & Company που αναδείχτηκε ως η «καλύτερη επιχείρηση για να εργαστείς το 2017»

Πολλά γνωστά brand names βλέπουμε στην νέα λίστα της εταιρίας Glassdoor, στην οποία καταγράφονται οι «κορυφαίες επιχειρήσεις του πλανήτη για να εργαστείς το 2017». Μάλιστα, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι των εταιριών ψήφισαν, έτσι ώστε να διαμορφωθεί η τελική κατάταξη. Δυναμική παρουσία έχουν φυσικά οι τεχνολογικές εταιρίες. Ωστόσο, στην κορυφή βλέπουμε την Bain & Company.

Η Bain & Company είναι αμερικανική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1973 και είναι μια από τις κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες στον κόσμο. Διατηρεί 40 γραφεία σε όλη την υφήλιο: 14 γραφεία στην Αμερική, 20 στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και 13 στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας και της Αυστραλίας.

Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της υγείας, των μεταφορών, των καταναλωτικών προϊόντων και της λιανικής, των μέσων ενημέρωσης, των τηλεπικοινωνιών, της τεχνολογίας, του πετρελαίου κ.ά.

Στη δεύτερη θέση της λίστας με τις καλύτερες επιχειρήσεις για να εργαστείς το 2017, είναι το Facebook. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν: Boston Consulting Group, Google, World Wide Technology, Fast Enterprises, In-N-Out Burger, LinkedIn, Adobe και Power Home Remodeling.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 13 =