αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠοια είναι η εταιρία με τα καλύτερα προϊόντα; Οι Έλληνες δίνουν την απάντηση τους μέσω νέας έρευνας

Ποια είναι η εταιρία με τα καλύτερα προϊόντα; Οι Έλληνες δίνουν την απάντηση τους μέσω νέας έρευνας

Η καλή φήμη είναι ίσως το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να έχει μία εταιρεία. Όταν αυτή η φήμη συνδυάζεται και με την θετική εικόνα που έχουν οι καταναλωτές για τα προϊόντα της τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά ναι ικανοποιεί στο έπακρο όσους έχουν δουλέψει πάνω σε αυτό.

Στην πανελλαδική έρευνα σε 880 νοικοκυριά που πραγματοποίησε πριν από λίγες εβδομάδες η Braincandy σε συνεργασία με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και παρουσιάζει το news247 οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν – μεταξύ των άλλων – στο ερώτημα “εάν σας ζητούσα να μου ονοματίσετε την εταιρεία που έχει τα καλύτερα προϊόντα ποια εταιρεία θα ερχόταν πρώτη στο μυαλό σας”

Στην συγκεκριμένη ερώτηση και καθώς η απάντηση ήταν αυθόρμητη οι συμμετέχοντας ανέφεραν 172 διαφορετικές εταιρείες (σ.σ. ή προϊόντα). Παρακάτω παραθέτουμε από την δέκατη προς την πρώτη αυτές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αναφορές.

10. LOREAL

9. MISKO

8. NIKE

7. MERCEDES

6. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

5. UNILEVER

4. APPLE

3. ARIEL

2. P&G

1. A B ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + two =