αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες αναφέρουν ότι η Xiaomi θα εφοδιάσει το Mi6 με αποσπώμενη κάμερα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Xiaomi θα εφοδιάσει το Mi6 με αποσπώμενη κάμερα

Πρόσφατες φήμες θέλουν την Xiaomi να τοποθετεί στο Mi 6 μία αποσπώμενη μπροστινή κάμερα για τις selfies.

To Xiaomi Mi 6 εκτιμάται ότι θα είναι εφοδιασμένο με μία μπροστινή κάμερα 7 Megapixel, η οποία θα μπορεί να αποσπάται για selfies υπό διάφορες γωνίες, ενώ μόλις τελειώνει η κάθε φωτογράφιση θα μπορεί κανείς να την τοποθετεί μέσα σε μία ειδική θήκη πάνω στο πλαίσιο του τηλεφώνου. Υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του τηλεφώνου στην τσέπη, αλλά οι φήμες θέλουν την Xiaomi να προχωρά στην υλοποίηση της ιδέας της, όπως σημειώνει το Pestaola.gr.

Άλλες πληροφορίες για το επερχόμενο Xiaomi Mi 6 κάνουν λόγο για χρήση του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821 και όχι του Snapdragon 835, αλλά -σύμφωνα με το Android Headlines- δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα το τι θα γίνει τελικά. Αναφορικά με τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, το Xiaomi Mi 6 θα έχει μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256 GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του εκτιμάται ότι θα είναι από τα 2450 mAh έως και τα 3000 mAh.

Το λειτουργικό σύστημα του Xiaomi Mi 6 θα είναι το Android 7.0 Nougat, ενώ η Xiaomi θα έχει από πάνω το MIUI 8 user interface, κατά την προσφιλή της τακτική. Δεν έχει γίνει ακόμα καμία αναφορά στην τιμή του Xiaomi Mi 6, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι μία προσιτή σε κόστος συσκευή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − two =