αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠαράταση… για το «σημαντικό event» ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ

Παράταση… για το «σημαντικό event» ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ

Πριν από μερικές ημέρες ο ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ, είχε ανακοινώσει ξαφνικά μέσω Twitter, ότι θα πραγματοποιηθεί ένα event στις 17 Οκτωβρίου, στο οποίο θα γίνει παρουσίαση κάποιου νέου προϊόντος, σχετικό με την αυτοκινητοβιομηχανία του. Η ημέρα έφτασε όμως το ίδιο αιφνιδιαστικά… ο Έλον Μασκ είπε ότι η εκδήλωση αναβάλλεται, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, αφού η εταιρία «χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο». Η νέα δήλωση έγινε πάλι μέσω Twitter.

Πάντως, όπως σημειώνει το αμερικανικό site The Verge, αυτή η κίνηση από πλευράς Μασκ δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Ο Mr Tesla συνηθίζει να διαμοιράζεται ιντερνετικά, διάφορα νέα και εξελίξεις γύρω από τις εταιρίες του, πριν αυτές οριστικοποιηθούν. Με αποτέλεσμα κάποιες φορές να χρειάζεται… να ανασκευάσει. Άρα λοιπόν, η αναβολή αυτή έχει να κάνει κυρίως με την «βιασύνη» του Ελον Μασκ και όχι τόσο με κάποιο ενδεχόμενο πρόβλημα με το event ή το προϊόν που θα παρουσιαστεί εκεί.

Σημειώνεται, ότι μέσα στον μήνα είναι και άλλο ένα event προγραμματισμένο. Στις 28 Οκτωβρίου. Αυτό θα έχει να κάνει με την ηλιακή ενέργεια στην οποία επίσης επενδύσει ο Έλον Μασκ. Βέβαια, μέχρι τότε καλό θα ήταν να ρίχνετε και μια ματιά στο Twitter…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =