αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠήραν (μόνο) το 30% του μισθού του Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου

Πήραν (μόνο) το 30% του μισθού του Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου

Την περιπέτεια “των έναντι” ξαναζούν, μετά από την πρόσφατη εμπειρία που είχαν το περασμένο καλοκαίρι οι εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος. Το απόγευμα της Τρίτης πιστώθηκε στους λογαριασμούς το 30% του μισθού Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr το συνολικό ποσό που διατέθηκε ανέρχεται σε 2,4 εκατ. ευρώ και προήλθε από εισπράξεις που έγιναν απο τα καταστήματα το προηγούμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η επόμενη ημέρα που προβλέπει την μετάβαση της αλυσίδας στην Σκλαβενίτης και το πρόγραμμα διάσωσης που έχει εγκριθεί από τις πιστώτριες τράπεζες έχει καθυστερήσει καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το δικαστικό σκέλος.

Περαιτέρω καθυστέρηση μπορεί να τινάξει το όλο εγχείρημα στο αέρα καθώς η πλευρά Σκλαβενίτη έχει ξεκαθαρίσει ότι θα αποσύρει το ενδιαφέρον της για την Μαρινόπουλος μετά την 14η Φεβρουαρίου. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην αγορά καθώς πέρα από τους 11.000 εργαζόμενους της Μαρινόπουλος που θα βρεθούν στην ανεργία τίθεται σε κίνδυνο και ένας μεγάλος αριθμός προμηθευτών του ομίλου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − four =