αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible έφτιαξε την λίστα: Πέντε Personal Branding Experts που αξίζει να «ακολουθείς»

Το It’s Possible έφτιαξε την λίστα: Πέντε Personal Branding Experts που αξίζει να «ακολουθείς»

Έχουμε ξανά μιλήσει για την σημασία του personal branding. Είναι ουσιαστικά το πως αναπτύσσουμε την «ταυτότητα» μας μέσα σε ένα επαγγελματικό πεδίο. Την δική μας ταυτότητα, όχι της επιχείρησης μας. Άλλωστε, ειδικά στον κόσμο των startups, μπορεί σήμερα να έχεις ένα project, μετά από 1 χρόνο κάποιο άλλο, και μετά από 3 χρόνια ένα άλλο. Το θέμα είναι το πως θα καταφέρεις να «χτίσεις» ένα καλό όνομα, έτσι ώστε να καταφέρεις να θεωρείσαι σημαντικός μέσα στο πεδίο σου.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ειδικεύονται στο personal branding. Παρακάτω θα δεις 5 χαρακτηριστικά πρόσωπα, που αξίζει να ακολουθείς στα social media. Μπορείς να οδηγηθείς στο προφιλ τους ή στα επίσημα sites τους, πατώντας πάνω στα ενεργά Links.

1# Dennis Yu: Ειδικός στο να χτίζει ένα personal brand, εστιάζοντας στα social media. Έχει συνεργαστεί με πελάτες όπως οι Golden State Warriors, η Nike και η Rosetta Stone. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ομιλητής στο μάρκετινγκ στο Facebook και έχει μιλήσει σε 17 χώρες που καλύπτουν πέντε ηπείρους.

2# Cynthia Johnson: Eίναι επιχειρηματίας, expert στο μάρκετινγκ, συγγραφέας και κεντρικός ομιλητής σε events. Είναι επίσης ο διευθυντής σύνταξης και μέλος του παγκόσμιου διοικητικού συμβουλίου για το Social Media Club.

3# Nicolas Cole: είναι συγγραφέας, creative strategist και επιχειρηματίας. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε TIME, Forbes, Fortune, Catalog Thought, The Huffington Post, Business Insider, Slate, Observer και εμφανίστηκε ως κορυφαίος συγγραφέας στο Quora.

4# Mark Lack: Μotivational speaker και coach, που βοηθά την καριέρα επιχειρηματιών και διάφορων marketers. Έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες podcasts, κανάλια YouTube, επεισόδια τηλεόρασης, ραδιοφωνικές εκπομπές και περιοδικά που καλύπτουν περισσότερες από 140 χώρες.

5# Charles Anderson: CEO και ιδρυτής της Currency Capital. Μια εταιρία που χρηματοδοτεί εταρίες στο διαδύκτιο. Ο Charles Anderson προσπαθεί να βελτιώνει τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται και να τους παρέχει ότι χρειάζονται.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 2 =