αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε life lessons, που συνήθως οι άνθρωποι τα μαθαίνουν αργά στην διαδρομή τους

Πέντε life lessons, που συνήθως οι άνθρωποι τα μαθαίνουν αργά στην διαδρομή τους

Είναι δεδομένο ότι όσο προχωράς στην διαδρομή σου, μαθαίνεις νέα πράγματα. Είναι οι εμπειρίες που σε βοηθούν να εξελιχθείς και να πας παρακάτω, εκπληρώνοντας τους στόχους σου. Το αμερικανικό inc.com, κάνει τα δεδομένα λίγο πιο συγκεκριμένα. Και παραθέτει μερικά μαθήματα ζωής, τα οποία συνήθως οι άνθρωποι τα μαθαίνουν αργά στην ζωή τους.

Εδώ είναι 4 από αυτά. Και όσο πιο γρήγορα τα μάθεις, τόσο πιο σύντομα θα φτάσεις στα αποτελέσματα που θες. Μάλλον. Αλλά δεν χάνεις τίποτα αν εξαντλήσεις τις πιθανότητες σου.

1# Όλα συνδέονται: Τόσο μέσα σου, όσο και έξω. Στο εσωτερικό βλέπεις να συνδέονται το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, όπως σημειώνει το inc.com. Για το εξωτερικό περιβάλλον, έχει μιλήσει και ο Steve Jobs. Ο οποίος έχει πει ότι στην ζωή σου πρέπει να ενώνεις… τις κουκκίδες. Δηλαδή, να συνδέεις όλα τα πράγματα τα οποία κάνεις, και να φτάνεις σε ένα συνολικό αποτέλεσμα.

2# Η αυθεντικότητα δημιουργεί την εμπιστοσύνη και την επιρροή: Οι μεγαλύτεροι leaders του κόσμου, είναι αυτοί που συμπεριφέρονται με τρόπους ευθυγραμμισμένους με τις αξίες τους. Άκου την διαίσθηση σου, και δημιούργησε ένα αυθεντικό προφίλ προς τα έξω. Θα κάνει αρκετούς να θέλουν να σε ακολουθήσουν.

3# Η εμπιστοσύνη με τον εαυτό σου και τους άλλους, είναι κομβική: Η εμπιστοσύνη είναι ένα βασικό συστατικό της αυτο-ανάπτυξης. Εάν δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, τότε δεν μπορείτε να μεγαλώσετε. Και αν δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τους άλλους, τότε δεν θα ανακαλύψετε ποτέ τις πραγματικές σας προοπτικές.

4# Οι γρήγορες λύσεις, δεν έχουν μεγάλα αποτελέσματα: Ένα ζευγάρι καλά παπούτσια, δεν σε κάνουν να παίζεις καλό μπάσκετ. Οι έυκολες και γρήγορες λύσεις, δεν οδηγούν συνήθως σε μεγάλα αποτελέσματα. Προσπάθησε να δεις το «μεγάλο σκοπό» πίσω από τα πράγματα και να αναζητήσεις βαθύτερες λύσεις που θα σε οδηγήσουν εκεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − eighteen =