αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε cafe της Αθήνας για όσους θέλουν να εργαστούν από το laptop τους (Μέρος τρίτο)

Πέντε cafe της Αθήνας για όσους θέλουν να εργαστούν από το laptop τους (Μέρος τρίτο)

Πλέον τα δεδομένα έχουν γίνει λίγο πιο εύκολα: Αρκεί ένα laptop και ένα smartphone για να μπορείς να εργαστείς από οπουδήποτε. Ακόμα και μέσα από ένα cafe. Όπως έχουμε ξανά γράψει άλλωστε, αυτό είναι ένα μοντέλο εργασίας στο οποίο έχει βασιστεί και το It’s Possible. Αν θες να βγεις έξω από το γραφείο, μπορείς να το κάνεις. Και η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα διαθέτει αρκετά cafe που είναι ιδανικά για να εργαστείς από εκεί, με το laptop σου.

Με αυτό τον τρόπο σπας την μονοτονία της δουλειάς μέσα στους 4 τοίχους του γραφείου ή του δωματίου σου. Ενώ παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να εργαστείς κοντά σε άλλους ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να τρέχουν επίσης τα δικά τους projects, να είναι freelancers ή απλά να είναι φοιτητές που κάνουν κάποια εργασία. Το ότι «τρέχεις» το δικό σου project, δεν σημαίνει ότι βρίσκεσαι 24ώρες κλεισμένος μέσα σε ένα… σκοτεινό δωμάτιο, χωρίς να σε βλέπει κανείς.

Είναι αλήθεια, ότι σε πολλούς μπορεί να δημιουργεί μια αμηχανία η σκέψη ότι θα βρίσκονται σε έναν χώρο και θα εργάζονται έχοντας κοντά τους άλλους αγνώστους. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε όμως ότι με αυτό το μοντέλο εργασίας θα κάνεις την καθημερινότητα σου πιο ενδιαφέρουσα, και δεν αποκλείεται να κάνεις νέες επαφές, οι οποίες με την σειρά τους ίσως φέρουν νέες συνεργασίες.

Πριν κάμποσο καιρό, είχαμε φτιάξει δύο αφιερώματα (Μέρος A και Μέρος B), σχετικά με τα cafe της Αθήνας που είναι ιδανικά για να δουλέψεις από εκεί με το laptop σου. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το τρίτο μέρος, παρουσιάζοντας άλλες 5 επιλογές, με cafe ή χώρους που διαθέτουν cafe στο εσωτερικό τους.

Εδώ να σημειώσουμε, ότι το παρόν άρθρο όπως και τα δύο προηγούμενα αφιερώματα, δεν αποτελούν «πληρωμένη καταχώρηση». Οι λίστες έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά με βάση τα όσα έχει δει το It’s Possible, αλλά και τις προτάσεις που έκαναν ελεύθερα οι αναγνώστες του, στο Facebook Group It’s Possible_Room. Άλλωστε, όπως έχουμε ξανά πει, το site μας έχει επιλέξει να μην φιλοξενεί πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

1# Gasoline

2# Geo Cafe

3# Monsieur Barbu

4# BookTalks Cafe

5# Kubic Athens Hotel

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 13 =