αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠάνω από 500 ευρώ θα κοστίζει η ναυαρχίδα Nokia 8 που θα αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες

Πάνω από 500 ευρώ θα κοστίζει η ναυαρχίδα Nokia 8 που θα αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες

Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε την επίσημη αποκάλυψη του Nokia 8 στις 16 Αυγούστου από την HMD Global. Πρόκειται για μία συσκευή που θα αποτελέσει την πρώτη ναυαρχίδα για την εταιρεία στη νέα “εποχή” της Nokia, διαθέτοντας κορυφαία specs και τιμολόγηση για το “πάνω ράφι” της αγοράς.

Τώρα, έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για την τιμή της συσκευής που υπολογίζεται, σύμφωνα με το παρόν leak, σε 515-520 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

nokia-8-price

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει διαρροή εγγράφου της Vodafone Ρουμανίας, που αποκαλύπτει μία τιμή στην Ευρώπη για τη συσκευή. Φυσικά, θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις από χώρα σε χώρα, αλλά παίρνουμε μία αίσθηση από το πόσο ακριβή θα είναι η πρόταση που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τον Αύγουστο όσον αφορά τις ανακοινώσεις των μεγάλων εταιρείων, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η IFA 2017.

Όπως σημειώνει το Dititallife.gr, πρόκειται για μία αρκετά καλή τιμή, με την οποία η HMD Global θέλει να ανταγωνιστεί άλλες εταιρείες με συσκευές με παρόμοια specs, ώστε να πετύχει μία καλή πορεία για την ναυαρχίδα της σ’ αυτή την επάνοδο του brand Nokia στην αγορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − thirteen =