αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πάντα είναι η σωστή στιγμή για να ξεκινήσεις μια startup»: Τρεις επιχειρηματίες εξηγούν το γιατί

«Πάντα είναι η σωστή στιγμή για να ξεκινήσεις μια startup»: Τρεις επιχειρηματίες εξηγούν το γιατί

Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για να μην ξεκινήσει κάποιος τη δική του επιχείρηση. Κακό οικονομικό περιβάλλον, έλλειψη χρόνου, μειωμένο μπάτζετ ή λίγες γνωριμίες. Είναι μερικές από τις δικαιολογίες που ακούμε συνήθως.

Στα πλαίσια του επιχειρηματικού event InnovFest που έγινε στη Σιγκαπούρη, 3 επιχειρηματίες παρέθεσαν την ακριβώς αντίθεση άποψη. Μίλησαν για τους λόγους που πάντα είναι η σωστή στιγμή για να ξεκινήσεις μια startup. Οι 3 businessmen που «ανακρίθηκαν» από το CNBC, ήταν οι Malcolm Rodrigues, CEO της MyRepublic, Shaul Olmert, CEO της Playbuzz;και ο Steve Melhuish, συνιδρυτής της PropertyGuru.

«Υπάρχουν πάντα δικαιολογίες ότι δεν είναι η κατάλληλα στιγμή. Αλλά πάντα είναι» τόνισε ο Shaul Olmert, ο οποίος απέκτησε εμπειρία σε αρκετές εταιρίες, πριν ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση.

«Νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να δημιουργήσουν μια startup. Αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τη ζωή. Είτε έχεις μόλις βγει από το σχολείο, είτε είσαι 40 ετών. Ποτέ δεν είναι αργά» λέει ο Malcolm Rodrigues. Ο οποίος πάντως επισημαίνει, ότι αν δεν έχεις μια ιδέα που να σε ενθουσιάζει, τότε καλύτερα πήγαινε σε μια άλλη εταιρία να εργαστείς.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αστειευόμενος και στις αποτυχίες. «Θα αποτύχετε 3 φορές πριν πετύχετε. Οπότε κάντε το νωρίς, για να το βγάλετε από τη μέση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 19 =