αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Tony Robbins αποκάλυψε το απλό πράγμα που τον κάνει πετυχημένο (και μπορείς να το κάνεις κι εσύ)

Ο Tony Robbins αποκάλυψε το απλό πράγμα που τον κάνει πετυχημένο (και μπορείς να το κάνεις κι εσύ)

Ο Tony Robbins είναι αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, επιχειρηματίας, επενδυτής και life coach. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν, εδώ στο It’s Possible. Σε πρόσφατη ομιλία του, εξήγησε με απλά λόγια το τι θεωρεί ότι τον κάνει επιτυχημένο.

Πολλοί άνθρωποι έχουν γνώσεις, διαβάζουν συμβουλές ή βιβλία. Τα ίδια ισχύουν και για τον γνωστό businessman. Όμως που διαφοροποιείται; Στο ότι αναλαμβάνει δράση.

«Η γνώση δεν είναι δύναμη. Είναι πιθανή δύναμη» λέει ο Tony Robbins.

Όπως τονίζει, είμαστε εκπαιδευμένοι στο να ακούμε με μια παθητική στάση. Όπως όταν καθόμαστε μπροστά από τον υπολογιστή ή όταν είμαστε στον καναπέ διαβάζοντας ένα βιβλίο. Και η παθητική στάση δεν βοηθά στη δράση. Ο Tony Robbins κάνει το εξής απλό: Κάθε φορά που μαθαίνει κάτι σημαντικό, «δεσμεύει» τον εαυτό του, έτσι ώστε να δράσει ανάλογα εκείνη τη στιγμή. Είτε πρόκειται για τον προγραμματισμό ενός meeting, είτε για την αποστολή ενός απλού email. Το κάνει εκείνη τη στιγμή. Αν διστάζετε, θα βρεθούν ένα εκατομμύριο λόγοι για να μην δράσετε.

«Πολλές φορές, πέφτουμε στην παγίδα να θεωρούμε ότι οι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν κάποιο ιδιαίτερο δώρο. Αυτό δεν είναι αλήθεια» τονίζει ο γνωστός businessman. Στην πραγματικότητα, αυτό που ξεχωρίζει τους πετυχημένους ανθρώπους, είναι η ικανότητα τους να αναλαμβάνουν δράση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − four =