αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Lebron James ψάχνει μια μικρή επιχείρηση για να την προωθήσει (και οι συμμετοχές γίνονται μέσω Social Media)

Ο Lebron James ψάχνει μια μικρή επιχείρηση για να την προωθήσει (και οι συμμετοχές γίνονται μέσω Social Media)

Το να έχεις έναν σούπερ σταρ παγκόσμιας εμβέλειας να προωθεί την επιχείρηση σου, είναι μάλλον ένα όνειρο για πολλούς. Τώρα όμως, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πως; Ο διάσημος μπασκετμπολίστας Lebron James, αναζητεί μια μικρή επιχείρηση για να την προωθήσει.

Και για αυτό κάνει έναν ιντερνετικό διαγωνισμό. Το μόνο που έχει να κάνει ένας ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, είναι να ποστάρει ένα βίντεο 23 δευτερολέπτων στο Twitter ή στο Instagram, βάζοντας το hashtag #PitchLeBronContest. Στο βίντεο θα πρέπει να μιλά για την επιχείρηση του. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα post- αναφορά από τον Lebron James. Κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου αμελητέο, αφού ο γνωστός αθλητής έχει 32.000.000 followers στο Twitter και 23.000.000 στο Facebook.

Σημειώνεται, ότι ο διαγωνισμός αφορά μόνο επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ, απασχολούν λιγότερους από 250 εργαζόμενους και δεν είναι franchise. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 23 Αυγούστου.

Πολλοί θα αναρωτιούνται, πως αποφάσισε ο Lebron James να «τρέξει» κάτι τέτοιο, στην παρούσα στιγμή. Η αλήθεια βρίσκεται πίσω από ένα τηλεοπτικό σόου που ετοιμάζει ο ίδιος. Συγκεκριμένα θα λέγεται «Cleveland Hustles» και θα προβάλλεται στο αμερικανικό CNBC. Με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + one =