αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Gary Vaynerchuk χαρακτήρισε τεμπέληδες και losers τους Έλληνες, σε ομιλία του επί ευρωπαϊκού εδάφους

Ο Gary Vaynerchuk χαρακτήρισε τεμπέληδες και losers τους Έλληνες, σε ομιλία του επί ευρωπαϊκού εδάφους

Το κακό παράδειγμα… φαίνεται ότι είναι μόνιμα η Ελλάδα. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Gary Vaynerchuk, για τον οποίο έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδώ στο It’s Possible, έκανε αναφορά στην χώρα μας, αλλά όχι για καλό λόγο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός businessman βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε event στο Όσλο της Νορβηγίας. Και πραγματοποίησε μια ομιλία η οποία περιελάμβανε Live ερωτήσεις και διάλογο με το κοινό.

Σε κάποια στιγμή της συζήτησης, ο Vaynerchuk ερωτήθηκε για το αν σκοπεύει να επενδύσει και να επεκταθεί επιχειρηματικά στις Σκανδιναβικές χώρες. Ο ίδιος μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τις εν λόγω χώρες, είπε ότι τις παρακολουθεί με ενδιαφέρον και θα ήθελε να έχει επιχειρηματική παρουσία εκεί, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Εξήγησε, ότι κατά την γνώμη του υπάρχουν αρκετές περιοχές στον κόσμο, όπου οι άνθρωποι δουλεύουν σκληρά. Όπως στην Νέα Υόρκη ή σε κάποια ευρωπαϊκά μέρη. Και μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα.

Κάπου εκεί, ήρθε η αναφορά στην Ελλάδα. Με τον Gary Vaynerchuk να λέει ότι από την άλλη πλευρά υπάρχουν κάποια μέρη «σαν την Ελλάδα, όπου οι άνθρωποι δεν δουλεύουν καθόλου». Λέγοντας επίσης τον χαρακτηρισμό «shit» και την φράση «είστε losers». Στη συνέχεια μίλησε πάλι για την Σκανδιναβικές χώρες, λέγοντας ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα μυαλά και επιχειρήσεις εκεί. Τονίζοντας πάντως, ότι σε βάθος χρόνου θέλει να επενδύσει σε πολλά μέρη στον κόσμο.

Όσοι θέλετε μπορείτε να ακούσετε όλη την ομιλία του Gary Vaynechuk, μέσα από το Acast.com. Με το επίμαχο σημείο για την Ελλάδα, να είναι στο 36:14.

UPDATE: Συγνώμη ζήτησε ο Gary Vaynerchuk για τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + eight =