αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Gary Vaynerchuk ρωτήθηκε για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Η απάντηση του θα σε κάνει να δράσεις

Ο Gary Vaynerchuk ρωτήθηκε για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Η απάντηση του θα σε κάνει να δράσεις

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, έχει καταγράψει το δικό του success story. Εφαρμόζοντας το δικό του πλάνο και κάνοντας τολμηρές επιλογές, κατάφερε να φτάσει στην επιχειρηματική επιτυχία. Σήμερα είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες που κάνει σε όλο τον κόσμο, αφού ουσιαστικά λειτουργεί και ως business coach.

Τι γνώμη όμως μπορεί να έχει ένας τέτοιος άνθρωπος, για το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Ελλάδα της κρίσης; Ο ίδιος έδωσε την απάντηση. Συγκεκριμένα, ο Gary Vaynerchuk ρωτήθηκε στο Instagram από τον αναγνώστη του It’s Possible, Δημήτρη Πρασάκης, για το πως βλέπει την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Η ερώτηση έγινε τον Ιούλιο του 2017.

Η απάντηση του γνωστού businessman, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω screenshot, ήταν ξεκάθαρη: «Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες, για τους καλύτερους παίχτες». Έχει όμως ενδιαφέρον, η νοοτροπία που έχουν αναπτύξει αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είπε κάτι του στιλ «δεν μπορεί να γίνει τίποτα». Ούτε συμβούλεψε να γίνει… μετανάστευση σε άλλη χώρα. Ακόμα και στην Ελλάδα, με τα προβλήματα που υπάρχουν, οι καλοί παίχτες μπορούν να ξεχωρίσουν. Αυτό πιστεύουν οι winners, σαν το Vaynerchuk. Άλλωστε, έχουμε δει φωτεινά παραδείγματα. Projects που ξεκίνησαν από την χώρα μας και κατάφεραν να φτάσουν στην μεγάλη επιτυχία.

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =