αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Gary Vaynerchuk εξηγεί (με απολαυστικό τρόπο) μέσα σε 1μισι λεπτό, το πως θα μετατρέψεις το πάθος σου σε business

Ο Gary Vaynerchuk εξηγεί (με απολαυστικό τρόπο) μέσα σε 1μισι λεπτό, το πως θα μετατρέψεις το πάθος σου σε business

Είναι μια από τις πιο κλισέ συμβουλές που θα ακούσεις σε επιχειρηματικά events: «Ακολούθησε το πάθος σου. Ασχολήσου με κάτι που σου αρέσει». Ενώ αυτή η συμβουλή είναι εν μέρει σωστή, έχει αποδειχτεί ότι το πάθος από μόνο του δεν αρκεί στον επιχειρηματικό κόσμο. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, βρέθηκε σε event και μίλησε ακριβώς για αυτό. Με απολαυστικό τρόπο.

Όπως εξήγησε σε άνθρωπο από το κοινό, το πάθος σου μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ακόμα και… η νυχτερινή ζωή. «Φτιάξε ένα nightclub. Φτιάξε μια high-end επιχείρηση Βότκας. Φτιάξε ένα app που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να προσπερνούν τις ουρές», είπε ο γνωστός businessman.

Το «κλειδί» εδώ είναι, όπως λέει ο Vaynerchuck, να τοποθετήσεις το πάθος σου μέσα σε ένα «καλάθι» και να μπορέσεις να το πουλήσεις. Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει το ψάρεμα ή το ποδόσφαιρο. Χρειάζεται ένα συνδυασμός, κοιτώντας το τι σου αρέσει να κάνεις και το πως αυτό μπορεί να μετατραπεί σε επιχείρηση.

It's mixing practacality with passion.. You have to be realistic..

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 27. Januar 2018

Ο 42χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + ten =