αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk περιέγραψε μέσα σε μόλις ένα tweet, το πως είναι να είσαι… ο Elon Musk. Και δεν είναι όλα ρόδινα

Ο Elon Musk περιέγραψε μέσα σε μόλις ένα tweet, το πως είναι να είσαι… ο Elon Musk. Και δεν είναι όλα ρόδινα

Είναι ένας από τους πιο καινοτόμους επιχειρηματίες στον πλανήτη. Ξεκίνησε από το μηδέν, γεννημένος στη Νότια Αφρική, και σήμερα είναι δισεκατομμυριούχος. Είναι ιδρυτής των Tesla, SpaceX, SolarCity και Boring Company. Πρόκειται για μια καταπληκτική ζωή, σωστά;

Όχι ακριβώς. Ο Elon Musk μίλησε σε προσωπικό τόνο στο Twitter (σπάνιο για τον ίδιο) και αποκάλυψε το πως είναι στην πραγματικότητα η ζωή του. Τα είπε όλα μέσα σε μόλις 20 λέξεις. Η συζήτηση ξεκίνησε, όταν ένας άλλος χρήστης, είπε ότι τον «ακολουθεί» στο Instagram και βλέπει ότι έχει μια συναρπαστική ζωή. Ρωτώντας τον αν υπάρχουν «πάνω» και «κάτω».

«Η πραγματικότητα περιλαμβάνει τα πολύ ‘πάνω’, τα απαίσια ‘κάτω’ και αμείλικτο άγχος. Μη νομίζετε ότι οι άνθρωποι θέλουν να ακούνε για τα δύο τελευταία» τόνισε ο Musk.

Μάλιστα, στη συνέχεια ένας άλλος χρήστης, ρώτησε τον Musk πως το διαχειρίζεται όλο αυτό. Με τον γνωστό επιχειρηματία να απαντά ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι από αυτό που κάνει ο ίδιος. Ο Musk, όπως είπε, απορροφά τον «πόνο» από τις δυσκολίες, και συνεχίζει αφού για ίδιο έχει πραγματική αξία αυτό που κάνει.

Το σίγουρο είναι, ότι μέσα στο πρώτο του Tweet, σε μόλις 20 λέξεις, ο Elon Musk είπε μεγάλες αλήθειες. Πίσω από τα λαμπερά success stories, υπάρχουν πάντα… νύχτες ξενυχτιού και άλλα εμπόδια, τα οποία το ευρύ κοινό δεν έχει τη δυνατότητα να δει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =