αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk ξανά «χτύπησε» στο Twitter και έβαλε πάλι την ομάδα πάνω από όλα

Ο Elon Musk ξανά «χτύπησε» στο Twitter και έβαλε πάλι την ομάδα πάνω από όλα

Κάθε φορά, δείχνει με απλούς τρόπους το πως πρέπει να λειτουργούν οι σπουδαίοι leaders. Δεν είναι τυχαίο, ότι σε κάθε μεγάλη επιτυχία των εταιριών του, ο Elon Musk κάνει λακωνικές δημόσιες τοποθετήσεις και… δεν αποθεώνει τον εαυτό του, αλλά δίνει τα εύσημα στην ομάδα του.

Πάνω από όλα η ομάδα. Αυτή μπορεί να κάνει τη διαφορά. Την Μεγάλη Πέμπτη, ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, με αφορμή το επικείμενο λανσάρισμα ηλεκτρικών φορτηγών από την Tesla.  Κάτι που όπως είπε ο ίδιος θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Η ουσία όμως ίσως κρύβεται αλλού. Στο Tweet του Musk δεν γίνεται πουθενά αναφορά στον ίδιο και το πόσο καταπληκτικά τα έχει καταφέρει. «Η ομάδα έκανε μια καταπληκτική δουλειά» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στις αρχές Απριλίου, για την ομάδα της SpaceX. Τότε, για πρώτη φορά στην ιστορία του διαστήματος, είδαμε μια εταιρία να εκτοξεύει και να προσγειώνει χρησιμοποιημένο πύραυλο. Το κατάφερε η αμερικανική εταιρία, μετά από πολύ κόπο και δοκιμές, εκτοξεύοντας τον πύραυλο Falcon 9.

Μια ημέρα μετά τη «μεγάλη νίκη». Ο ιδρυτής της SpaceX έκανε ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Μόλις 19 λέξεις: «Απίστευτα υπερήφανος για την ομάδα της SpaceX, που έφτασε στην επίτευξη αυτού του ορόσημου για το διάστημα. Επόμενος στόχος, η επανα-πτήση μέσα σε 24 ώρες». Αποδεικνύοντας, ότι οι μεγάλοι ηγέτες δεν χρειάζονται μακροσκελείς ομιλίες για να εμπνεύσουν. Μερικές φορές, αρκούν απλά μερικές λέξεις. Και πάντα, μπαίνει πάνω από όλα η ομάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =