αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 30χρονος blogger που έγινε εκατομμυριούχος εξηγεί: «Ακολουθήστε τον τολμηρό κανόνα 50/30/20»

Ο 30χρονος blogger που έγινε εκατομμυριούχος εξηγεί: «Ακολουθήστε τον τολμηρό κανόνα 50/30/20»

Ο Kyle Taylor κατάφερε να καταγράψει το δικό του success story. Μια digital ιστορία επιτυχίας που σίγουρα μπορεί να χρησιμέψει σε αρκετούς. Έτσι ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Αφού ο 30χρονος σήμερα επιχειρηματίας, ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος.

Το 2010, όπως και οι περισσότεροι νέοι της ηλικίας του, ήταν άνεργος και είχε ελάχιστα χρήματα στην τσέπη του. Όλα άλλαξαν όταν αποφάσισε να πάρει την μεγάλη απόφαση και να δημιουργήσει το blog The Penny Hoarder. Ένα ιστολόγιο στο οποίο δίνει οικονομικές συμβουλές. Όπως μπορεί να δει κάποιος στην αρχική σελίδα του site, αυτό διαθέτει πλέον πάνω από 6.000.000 συνδρομητές. Αυτοί μοιράζονται σε Facebook (σελίδα με πάνω από 4 εκατ. likes), Twitter και newsletter μέσω emails.

Με τον Taylor να βγάζει πλέον πολλά χρήματα από το δημιούργημα του. Ο ίδιος μιλώντας στο CNBC, αποκάλυψε το κανόνα που τον βοήθησε να πολλαπλασιάσει τα χρήματα που έβγαζε και να φτάσει στην επιτυχία. «Ονομάζεται ο κανόνας 50/30/20 τοις εκατό» όπως λέει. Ο κάθε ένας αριθμός από αυτούς αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό, το οποίο με τη σειρά του σε ένα πράγμα στο οποίο πρέπει… να πάνε τα κέρδη. Οι τολμηρές επιλογές του Taylor, στις οποίες τοποθετούσε τα χρήματα του είναι οι εξής:

  • 50% στον τραπεζικό λογαριασμό: Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων πάνε σε τραπεζικό λογαριασμό. Αυτά χρησιμεύουν είτε για να καλυφθούν κάποιες τωρινές ανάγκες, είτε για να γίνει μακροπρόθεσμη αποταμίευση.
  • 30% χρηματοδότηση του lifestyle: Το δεύτερο μεγαλύτερο κομμάτι των χρημάτων πρέπει να πηγαίνει στην χρηματοδότηση του τρόπου ζωής. Αυτό μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως ρούχα. ‘Η κάτι πιο μακροπρόθεσμο, όπως η αγορά ενός διαμερίσματος.
  • 20% στην διασκέδαση: Δώστε χρήματα σε ότι σας δίνει χαρά. Για παράδειγμα, διακοπές ή συναυλίες. «Νομίζω είναι σημαντικό να ανταμείψετε τον εαυτό σας με αυτές τις στιγμές. Έχετε εργαστεί σκληρά; Τότε το αξίζετε» τονίζει ο Taylor.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 11 =