αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 12χρονος στον οποίο επένδυσε ο Richard Branson, παραθέτει 5 συμβουλές για επιχειρηματίες

Ο 12χρονος στον οποίο επένδυσε ο Richard Branson, παραθέτει 5 συμβουλές για επιχειρηματίες

Θυμάσαι τι έκανες όταν ήσουν 12 ετών; Μάλλον είχες μια χαλαρή καθημερινότητα. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον Carson Kropfl. Είναι 12 χρονών επιχειρηματίας, και έχει λανσάρει το δικό του brand με skateboards. Είναι επίσης ομιλητής σε TEDx. Το πιο σημαντικό; Σε αυτόν έχει επενδύσει ο διάσημος ιδρυτής της Virgin, Richard Branson.

Τα skates που δημιουργεί ο 12χρονος είναι από ανακυκλωμένα υλικά, και μπορεί να είναι νεαρός στην ηλικία, όμως ο ίδιος δείχνει να έχει φτάσει ήδη στην επιχειρηματική επιτυχία. Εδώ είναι 5 συμβουλές που δίνει σε νέους επιχειρηματίες, έτσι όπως τις καταγράφει το inc.com.

1# Άρπαξε την ευκαιρία, οποιαδήποτε στιγμή. Ο Carson Kropfl παρουσίασε για πρώτη φορά την ιδέα του, στην γνωστή αμερικανική εκπομπή Shark Tank, σε ηλικία μόλις 7 ετών.

2# Μην τα παρατάς ποτέ. Η ανθεκτικότητα είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των επιχειρηματιών.

3# Πίστεψε στον εαυτό σου. Όταν ο Richard Branson έκανε στον Carson μια προσφορά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Tank Shark, ο μικρός του απάντησε, ρωτώντας τον τι θα κάνει για να βοηθήσει το brand του. Κάτι που έδειξε την αυτοπεποίθηση που είχε.

4# Μείνε πιστός στην αποστολή σου. Αφού πήρε την οικονομική υποστήριξη που ήθελε, ο μικρός είχε την επιλογή κάνει φθηνότερη και ευκολότερη παραγωγή skateboards. Αλλά επέλεξε να μείνει πιστός στο οραμα του, για κατασκευή με βιώσιμα υλικά. «Το να μείνω στην αρχική μου αποστολή σημαίνει ότι κάνω κάτι που είμαι περήφανος», λέει ο ίδιος.

5# Βρες καλούς μέντορες. Είναι αυτοί που θα σου δώσουν χρήσιμη καθοδήγηση όταν χρειαστεί. Μερικοί από τους μέντορες που έχει ο 12χρονος:

Richard Branson, Founder of the Virgin Group
Noah Murphy-Reinhertz, Lead of Sustainable Innovation at Nike
Max Swedlow, Executive Producer of Shark Tank
Robert Jessup, President of Jessup Manufacturing Company
Karen Sack, Managing Director of Ocean Unite
Wing Lam, Co-Founder of Wahoo’s Fish Taco
Reggie Church, Vice President of PS Stix

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =