αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ συνιδρύτρια της Hitlist εξηγεί το πως πέτυχε με απλό τεχνικό τρόπο, να σου βρίσκει φθηνά ταξίδια

Ο συνιδρύτρια της Hitlist εξηγεί το πως πέτυχε με απλό τεχνικό τρόπο, να σου βρίσκει φθηνά ταξίδια

Δεν αρκεί μόνο μια καλή ιδέα. Το αμέσως επόμενο βήμα (και πολύ σημαντικό) είναι το πως θα την πραγματοποιήσεις τεχνικά. Η Gillian Morris είναι συνιδρύτρια της Hitlist. Μιας εφαρμογής που σου βρίσκει τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, για το ταξίδι σου.

Δεν είναι όμως σαν τις κλασικές πλατφόρμες. Δεν είναι μια πλατφόρμα ή ένα site, στο οποίο πρέπει να μπεις για να δεις τις προσφορές που έχει. Αυτό που κατάφερε η ομάδα, είναι να εφαρμόσει την ιδέα της «μέσα» στην καθημερινότητα των χρηστών. Μέσα στον Chrome, συγκεκριμένα. Όποιος κατεβάσει την εφαρμογή, βλέπει ένα νέο tab να του ανοίγεται στον browser. Στον οποίο υπάρχουν εικόνες από διάφορα μέρη και ο φθηνότερος τρόπος για να πας εκεί.

«Επειδή γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν κρατήσεις πτήσεων καθημερινά, θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο για να τους κρατούμε συνεχώς εμπνευσμένους και να τους εμπλουτίσουμε με ταξίδια» λέει η νεαρή επιχειρηματίας.

Μιλώντας στο Forbes, η ίδια συμπληρώνει: «Δημιουργήσαμε μια επέκταση στον chrome, που σου δείχνει διάφορα όμορφα μέρη και πόσο κοστίζει να πας εκεί. Έχουμε σχεδόν 10.000 ενεργούς χρήστες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =