αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ συνιδρυτής της Lyft αποδεικνύει ότι τα «καλά παιδιά» δεν έρχονται πάντα τελευταία

Ο συνιδρυτής της Lyft αποδεικνύει ότι τα «καλά παιδιά» δεν έρχονται πάντα τελευταία

Μπορεί η Uber να έχει ένα σορό προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όμως, οι άμεσοι ανταγωνιστές της, δεν φαίνεται να χαίρονται.

«Δεν υπάρχει τίποτα για να γιορτάσουμε σε αυτή την κατάσταση. Στόχος είναι να λάμψει το φως σε ότι αφορά τη σημασία των αξιών και της ηθικής», λέει ο συνιδρυτής της Lyft, John Zimmer, στους New York Times.

Ο ίδιος ίδρυσε την Lyft το 2012 μαζί με τον Logan Green. Οι δύο επιχειρηματίες, θεωρούν ότι το να «επιτίθεσαι» στον ανταγωνισμό με κάθε ευκαιρία, δεν είναι ο σωστός δρόμος. Στην πραγματικότητα, έχουν καθιερώσει μια τακτική του «καλού παιδιού» σε ότι αφορά την ανάπτυξη της εταιρίας τους. Και μάλιστα έχουν δεχτεί την κριτική από πολλούς, που τους καλούν να γίνουν… πιο επιθετικοί.

Πρόσφατα, ο blogger, Eric Barker, αφιέρωσε ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο του «Barking Up the Wrong Tree», για να διαπιστώσει αν τελικά τα «καλά παιδιά» βγαίνουν τελευταία. Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό απόσπασμα που δημοσιεύει το CNBC, ο γνωστός blogger καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Να θυμάστε, η κακή συμπεριφορά είναι δυνατή σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο. Αλλά η καλή συμπεριφορά νικά σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα». Έτσι, όπως λέει ο ίδιος, τα «καλά παιδιά» μπορεί να βρουν τελευταία, αλλά μπορεί αν βγουν και πρώτα.

Το 2016 η Lyft πραγματοποίησε 162 εκατ. διαδρομές. Δηλαδή, 3 φορές περισσότερες από ότι το 2015. Όσο για το 2017 η εταιρία αναπτύσσεται δυναμικά και έχει «αποβιβαστεί» σε 150 νέες τοποθεσίες στις ΗΠΑ, καταγράφοντας ανάπτυξη 142%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 16 =