αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ συνιδρυτής και CEO του Forky έρχεται στο Startup Grind Athens

Ο συνιδρυτής και CEO του Forky έρχεται στο Startup Grind Athens

Στην προηγούμενη συνάντηση μάθαμε πώς να δουλεύουμε σκληρά και γίναμε douleutarades στο πλευρό του Ανδρέα Γραμμάτη. Κάπως έτσι μας… “άνοιξε η όρεξη”.

Στο επόμενο Startup Grind τη σκυτάλη (ή το πιρούνι) παίρνει ο Μιχάλης Γκόντας, CEO & Co-Founder του Forky, για την απόλυτη ιστορία pivot του Ελληνικού startup οικοσυστήματος. H online υπηρεσία φαγητού που ξεκίνησε ως Cookisto και αντιμετώπισε δυσκολίες κατά το scaling, χρειάστηκε να αλλάξει ταχύτατα business model και να κάνει ριζικό rebranding αν ήθελε να συνεχίσει τη λειτουργία του και να επιστρέψει αξία στους αρχικούς επενδυτές της.

Κρατώντας την ψυχραιμία τους, οι 2 Co-founders όχι μόνο κατάφεραν να γυρίσουν την κατάσταση εξ’ ολοκλήρου υπέρ τους, αλλά και να εκτοξεύσουν την startup σε νέες επιτυχίες. Η εταιρεία έχει λάβει χρηματοδότηση ύψους $3 εκατομ. απασχολεί 125 εργαζόμενους και έχει εκτελέσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 200.000 παραγγελίες. Θέλεις να μάθεις πως τα κατάφερε; Γνώρισε τον από κοντά την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και δες πως μπορείς να υπερνικάς κάθε εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά σου αν είσαι πραγματικά αποφασισμένος να πετύχεις.

To Forky συνεργάζεται με ταλαντούχους chef με επικεφαλής το Χριστόφορο Πέσκια, καθώς και το Στέλιο Παρλιάρο για τα επιδόρπια, προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα γευστικά και ποιοτικά. Mάθετε πως στήνεται μια σωστή επιχείρηση στον τομέα του φαγητού και γνωρίστε τα σχέδια περαιτέρω επέκτασης του Forky στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ο Μιχάλης θα βρεθεί ανάμεσα σε επίδοξους επιχειρηματίες και όχι μόνο για να μιλήσει για την πλατφόρμα που έφερε την επανάσταση στις on demand υπηρεσίες στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση ύψους 800.000 ευρώ που έχει αντλήσει μέχρι στιγμής και τη δημιουργία του πρώτου bot σε ελληνική υπηρεσία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Κρατήσεις θέσεων μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 1 =