αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ σπουδαίος σκοπός, οι ιδέες και η σημασία του να ξεκινήσεις: Εξηγεί ο Mark Zuckerberg (ναι, κάποτε ήταν και αυτός μπερδεμένος)

Ο σπουδαίος σκοπός, οι ιδέες και η σημασία του να ξεκινήσεις: Εξηγεί ο Mark Zuckerberg (ναι, κάποτε ήταν και αυτός μπερδεμένος)

Έχει σημασία, να βλέπουμε το πως ξεκίνησαν κάποιες ιστορίες. Ο Mark Zuckerberg ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια το Facebook. Και ενώ αρκετοί πιστεύουν ότι ήταν πάντα «τέλειος», κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Πίστευα σε αυτό που κάναμε, αλλά ένιωθα μόνος. Σκεφτόμουν μήπως ήμουν λάθος, ένας απατεώνας, ένα 22χρονο παιδί που δεν είχε ιδέα πως δουλεύουν τα πράγματα», είπε ο Mark Zuckerberg στην πρόσφατη ομιλία του στο Χάρβαρντ.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ο «σπουδαίος σκοπός» που πρέπει να έχεις. Κάτι μεγαλύτερο από εσένα, που θα σε οδηγήσει προς τον στόχο σου. Ο σκοπός αυτός, δημιουργεί την πραγματική ευτυχία.

«Οι μεγάλες επιτυχίες, έρχονται όταν έχεις την ελευθερία να αποτύχεις», τόνισε ο Mr Facebook. Παρέθεσε και ένα μυστικό: Κανείς δεν τα καταφέρνει όλα από την αρχή. Οι ιδέες δεν γεννιούνται πλήρως σχηματισμένες. Γίνονται ξεκάθαρες όταν εργάζεσαι πάνω σε αυτές. Πρέπει απλά να ξεκινήσεις.

No one has it all figured out. The Secret to Success is to Learn along the way!

Posted by Born Realist on Mittwoch, 25. Oktober 2017

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + two =