αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Σκλαβενίτης κατάφερε να «αναστήσει» τα πρώην καταστήματα του Μαρινόπουλου τις ημέρες του Πάσχα

Ο Σκλαβενίτης κατάφερε να «αναστήσει» τα πρώην καταστήματα του Μαρινόπουλου τις ημέρες του Πάσχα

Όλο και περισσότεροι πελάτες μπαίνουν στα ανακαινισμένα καταστήματα Σκλαβενίτη, που εδώ και λίγο καιρό εξαπλώνονται σε όλη την επικράτεια.  Μάλιστα σύμφωνα με πηγές της εταιρείας που επικαλείται το Economy365.gr, η κίνηση στις ημέρες του Πάσχα ήταν πολύ κακοποιητική, παρά το γεγονός ότι η αλυσίδα δε λειτούργησε την αργία της Κυριακής, όπως άλλοι ανταγωνιστές της.

Πάντως να σημειωθεί ότι η διαδικασία ενσωμάτωσης του νέου δικτύου δεν είναι μια απλή προσπάθεια – ήδη ο μηχανισμός του ομίλου εργάζεται με φρενήρεις ρυθμούς για περισσότερους από έξι μήνες – δεδομένου ότι τα καταστήματα πέρασαν στον όμιλο νομικά πριν από λίγες εβδομάδες, από την 1η Μαρτίου και το δίκτυο είναι τεράστιο.

Πρόκειται για 400 καταστήματα και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα ακόμη για να είναι πλήρης η ενσωμάτωση του δικτύου στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη ΑΕ και να εξομοιωθεί το νέο δίκτυο καταστημάτων με τα ήδη λειτουργούντα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά καταστήματα παρότι έχουν αλλάξει επωνυμία στην ταμπέλα τους, αυτή παραμένει σκεπασμένη με μουσαμά!

Ωστόσο, τα νέα καταστήματα έχουν τροφοδοτηθεί με προϊόντα, είναι πλέον γεμάτα και ημέρα με την ημέρα οι πωλήσεις τους ανεβαίνουν σταθερά, παρότι κινούνται φυσικά ακόμη σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Πηγή του ομίλου έχει σημειώσει πως «είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των πωλήσεων και επί της ουσίας σε 3 – 4 μήνες εκτιμούμε ότι θα αρχίσουμε να πιάνουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχει πλέον κατάστημα Μαρινόπουλος που να μην έχει αλλάξει πινακίδα με αυτή της Σκαλεβνίτης. Η αλλαγή των πινακίδων είναι προφανές ότι πρόκειται για μία περισσότερο συμβολική παρά ουσιαστική κίνηση, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός διότι η επωνυμία «Μαρινόπουλος» είναι πλήρως απαξιωμένη στην αντίληψη των καταναλωτών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 4 =