αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ «πατέρας» του Android δηλώνει: Θέλω να μπω ανάμεσα σε Apple και Samsung

Ο «πατέρας» του Android δηλώνει: Θέλω να μπω ανάμεσα σε Apple και Samsung

To Essential project του Andy Rubin φαίνεται ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του και αρκετά μεγάλες φιλοδοξίες.

Σύμφωνα με τον Andy Rubin, η Apple και η Samsung έχουν δημιουργήσει μία ολιγοπωλιακή μορφή στην αγορά των Smartphones, στοιχείο που θα έρθει να αλλάξει το Essential Phone, για το οποίο ο δημιουργός του πιστεύει ότι θα μπει ανάμεσα στους δύο κολοσσούς της mobile τεχνολογίας.

Αρκετοί φαίνεται πως είναι οι επενδυτές που συμφωνούν με τον Andy Rubin, καθώς, σύμφωνα με το Bloomberg, το startup Essential κατάφερε να αντλήσει επιπρόσθετα κεφάλαια ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων σε χρηματοδότηση, αγγίζοντας πλέον το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε αξία επένδυσης.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο Pestaola.gr, η λογική της Essential είναι να κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη τη ζωή εκείνων που επιλέγουν τα προϊόντα της, με την ευκολία σύνδεσης όλων των συσκευών που φέρουν το Ambient OS, ακόμα και εάν ανήκουν σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Ο Andy Rubin θεωρεί ότι ζητήματα όπως είναι οι συνδεσμολογίες, τα ειδικά βύσματα και άλλοι περιορισμοί θα πρέπει να γίνουν παρελθόν, κάτι που πρεσβεύει η Essential στον τρόπο επικοινωνίας των συσκευών της. Με το Essential Home, ο Andy Rubin πρεσβεύει το όραμά του για πανταχού παρούσα την τεχνολογία, χωρίς να είναι πολύπλοκες οι ρυθμίσεις ή η χρήση της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =