αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ «πατέρας» του Android αποκαλύπτει το smartphone του στις 30 Μαΐου

Ο «πατέρας» του Android αποκαλύπτει το smartphone του στις 30 Μαΐου

O Andy Rubin, σημαντικό στέλεχος για τη Silicon Valley, ο οποίος έχει υπάρξει μεταξύ άλλων συνιδρυτής του Android, ετοιμάζει όπως γνωρίζουμε ήδη ένα smartphone μέσα από τη νέα του εταιρεία, Essential. Για τη συσκευή έχει κυκλοφορήσει ακόμη και φωτό (τη βλέπουμε παραπάνω), τώρα όμως η εταιρεία μέσω tweet μας δίνει στοιχεία για το πότε θα τη γνωρίσουμε. Η Essential σημειώνει ότι “κάτι μεγάλο έρχεται” στις 30 Μαΐου, με τον ίδιο τον Rubin να ετοιμάζεται να μιλήσει στο Code Conference του Recode εκείνη τη μέρα και ίσως να έχει πολλά να μας πει και για το νέο κινητό του.

Η πρόταση της Essential, σύμφωνα με έως τώρα διαρροές που επικαλείται το Digitallife.gr, αναμένεται να έχει bezel-less οθόνη 5,5 ιντσών ενώ θα τρέχει Android. Ο επεξεργαστής του θα είναι πιθανώς ένας octa-core Snapdragon 835, διαθέτει γραφικά Adreno 540, 4GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου στην έκδοση που έχει έως τώρα διαρρεύσει (ελπίζουμε να υπάρχουν εκδόσεις και μεγαλύτερης χωρητικότητας). Οι δύο κάμερες έχουν ανάλυση 12 και 8MP, διαθέτει υποστήριξη NFC, ενώ όσον αφορά το λειτουργικό είναι το Android 7.0.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα διαθέτει κάποιες modular δυνατότητες μέσω μίας ειδικής θύρας, ενώ θα διαθέτει και ένα χαρακτηριστικό παρόμοιο με το 3D touch της Apple.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =