αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Ο Ν. Δρανδάκης λέει ψέμματα ότι η πλατφόρμα του έχει 8.000 οδηγούς»: Ο Θ. Λυμπερόπουλος έκανε… επεισοδιακή εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή

«Ο Ν. Δρανδάκης λέει ψέμματα ότι η πλατφόρμα του έχει 8.000 οδηγούς»: Ο Θ. Λυμπερόπουλος έκανε… επεισοδιακή εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή

Μια ομολογουμένως εκρηκτική εμφάνιση έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ),  Θύμιος Λυμπερόπουλος. Συγκεκριμένα, φιλοξενήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Τατιάνα Live». Εκεί, αρνήθηκε να κάνει διάλογο με τον ιδρυτή του Taxibeat (πλέον Beat), Νίκο Δρανδάκη, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο πλατό της εκπομπής.

Έτσι εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο αμέσως μετά, κατηγορώντας τον Νίκο Δρανδάκη ότι λέει ψέμματα πως έχει 8.000 οδηγούς ταξί στην πλατφόρμα του. Όπως τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, δεν είναι αντίθετος στις πλατφόρμες και τις νέες τεχνολογίες γενικότερα. Σημειώνοντας, ότι υπάρχουν πολλές άλλες πλατφόρμες τύπου Taxibeat σε όλη την Ελλάδα και οι οποίες δεν αντιδρούν στο νέο νομοσχέδιο.

Ωστόσο, έκανε λόγο για «γαλέρες» τις οποίες ετοιμάζει, σύμφωνα πάντα με τον κ. Λυμπερόπουλο, ο ιδρυτής του Taxibeat μαζί με πολυεθνικές. Στην εξέλιξη της τηλεοπτική συζήτησης δημιουργήθηκε ένταση, με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ να αποχωρεί τελικά από την εκπομπή. «Με πήρατε να μου να κάνετε διάγγελμα; Αφήστε με να μιλήσω», έλεγε εκνευρισμένος ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα, έβγαλε τα μικρόφωνα του και αποχώρησε, χωρίς τελικά να απαντήσει σε αρκετές από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − nine =