αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής του Dropbox δίνει 5 συμβουλές επιτυχίας για νέους επιχειρηματίες

Ο ιδρυτής του Dropbox δίνει 5 συμβουλές επιτυχίας για νέους επιχειρηματίες

Έχει μπει στη λίστα με τους καλύτερους επιχειρηματίες κάτω των 30 ετών, από το inc.com. Ενώ το δημιούργημα του, το διάσημο Dropbox, θεωρείται μια από τις 20 καλύτερες startups που έχει βγάλει ποτέ η Silicon Valley. Είναι ο Αμερικανός ιδρυτής του Dropbox, Drew Houston.

Ο ίδιος μαζί με τον Arash Ferdowsi, λάνσαραν την πλατφόρμα που προσφέρει online αποθηκευτικό χώρο, το 2008. Η επιτυχία που ακολούθησε ήταν τεράστια. Σήμερα, το Dropbox προσμετρά 200 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίωςκαι υπολογίζεται ότι ένα δισεκατομμύριο αρχεία αποθηκεύεται σε αυτό καθημερινά.

Πριν το Dropbox, ο 33χρονος σήμερα επιχειρηματίας, είχε πειραματιστεί, φτιάχνοντας άλλες καινοτόμες επιχειρήσεις, όπως το Bit9, Accolade and Hubspot (αν και λίγοι θα τα θυμούνται σήμερα). Μετά από όλα αυτά, ποιες συμβουλές επιτυχίας δίνει ο Drew Houston; Το It’s Possible συνέλεξε 5 από αυτές.

Πέντε συμβουλές επιτυχίας από τον ιδρυτή του Dropbox

1– Οι πιο εργατικοί άνθρωποι, δεν δουλεύουν σκληρά επειδή είναι πειθαρχημένοι. Το κάνουν επειδή το να δουλεύεις για την επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος είναι συναρπαστικό.

2– Μην ανησυχείς για τις αποτυχίες. Αρκεί να είσαι σωστός μια φορά.

3– Αν δημιουργήσεις κάτι δικό σου, μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα, πολύ γρήγορα, κάνοντας λάθη.

4– Το να έχεις τους σωστούς ανθρώπους γύρω σου, είναι το ίδιο σημαντικό με το ταλέντο σου ή την εργατικότητα σου.

5– Πολλές φορές, είναι καλό το να μη γνωρίζεις τα πάντα. Αρκετά σπουδαία και καινοτόμα πράγματα, έγιναν επειδή οι άνθρωποι δεν ήξεραν ότι (λογικά) θα ήταν αδύνατο αυτό που πάνε να κάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοί είναι οι 8 τύποι χρηματοδοτών που πρέπει να αποφύγουν οι startupers

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 1 =