αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ επιχειρηματίας που βγάζει εκατομμύρια πουλώντας γύρο στην έρημο της Νεβάδα

Ο επιχειρηματίας που βγάζει εκατομμύρια πουλώντας γύρο στην έρημο της Νεβάδα

Η απόσταση μεταξύ Λος Άντζελες και Λας Βέγκας είναι κατά τι μικρότερη από ότι αυτή της Αθήνας με την Θεσσαλονίκη, περίπου 435 χιλιόμετρα. Καθώς τα καύσιμα είναι πάμφθηνα στην Αμερική δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι επιλέγουν να ταξιδέψουν οικογενειακώς οι μόνοι διασχίζοντας την έρημο της Νεβάδα και της Καλιφόρνια που χωρίζει τις δύο εμβληματικές πόλεις.

To τελευταίο που θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει διακοσμήσει ο Γκας Πορτοκάλος του Γάμος αλά ελληνικά, αποτελεί μακράν την πιο σταθερή αξία στην περιοχή για περισσότερα από 28 χρόνια. Όπως προδίδει το όνομα του είναι δημιούργημα ενός Έλληνα ομογενή του Michael Dabour (σ.σ. το οικογενειακό του όνομα φέρεται να είναι Κιούσης) από το Λος Άντζελες. Σήμερα το συνεχίζει η δεύτερη γενιά ο Larry Dabour ενώ τα πρώτα βήματα κάνει και η επόμενη γενιά.

Ο Michael Dabour

Το Mad Greek Cafe τράβηξε το ενδιαφέρον του εξειδικευμένου la.eater.com το οποίο κάνει αναφορά για μία ιδιαίτερα κερδοφόρα επιχείρηση – συγκεκριμένα την πλέον επιτυχημένη στην περιοχή – που πραγματοποιεί τζίρο της τάξης των 4 εκατ. δολαρίων τον χρόνο.

Όπως αναφέρει ο Larry Dabour η ημέρα με την μεγαλύτερη κίνηση είναι η Κυριακή όπου εξυπηρετούν κατά μέσο όρο 1600 άτομα ενώ τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας η κίνηση κυμαίνεται ανάμεσα σε 800 και 1000 επισκέπτες.

Στον “Λεβέντη” της Death Valey κανείς μπορεί να βρει μεταξύ των άλλων πιάτα με γύρο και κεφτέδες, μπουρίτος, burger με πιο διάσημο το Onassis με παστράμι, “τα πλέον διάσημα μιλκσέικ του κόσμου” και μπακλαβοειδή.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =