αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ άνθρωπος που δημιούργησε μια startup αξίας 2 δισ. δολαρίων δίνει δύο συμβουλές

Ο άνθρωπος που δημιούργησε μια startup αξίας 2 δισ. δολαρίων δίνει δύο συμβουλές

Πριν από πέντε χρόνια ήταν μια ιδέα. Χτες μπήκε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και η αξία της ανέρχεται στα 2 δισ. δολάρια. Μιλάμε για την startup, Blue Apron. Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία σου φέρνει στο σπίτι φρέσκα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις σε συνταγές. Τις οποίες μπορεί να σου παρέχει επίσης.

Πίσω από το εγχείρημα, είναι 3 νέοι άνθρωποι. Μάλιστα ο ένας από τους συνιδρυτές και CTO, Ilia Papas, μιλώντας στο CNBC, γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε όλη τη διαδρομή μέχρι εδώ. Μετά από όλες τις εμπειρίες που έχει λάβει, δίνει 2 συμβουλές προς τους νέους επιχειρηματίες.

1- Επικεντρωθείτε στο τι θέλουν οι πελάτες: Το 2012 ο Ilia Papas και οι άλλοι συνιδρυτές, Matt Salzberg και Matt Wadiak , μάζεψαν 20 φίλους και συγγενείς. Στόχος να δοκιμάσουν την ιδέα τους με την μεταφορά τροφήμων στο σπίτι. Το πρωτότυπο του Blue Apron πέτυχε. Όπως λέει ο Papas, όταν αποφάσησαν να δημιουργήσουν την startup τους είπαν στους φίλους τους για αυτή. Δεν ήταν δύσκολο να τους πείσουν, αφού αυτοί ήθελαν κάτι τέτοιο στη ζωή τους. Πρώτα πρέπει να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι χρειάζονται στο προιόν σας και μετά επικεντρωθείτε στην ποιότητα, λέει ο Ilia Papas.

2- Μπείτε στη δουλειά- Τώρα: Όταν χτίζεις μια επιχείρηση, το παρόν μετράει όσο τίποτα άλλο. Ο Ilia Papas είναι ξεκάθαρος: Δεν έχει καμία αξία μια ιδέα από μόνη της. ‘Η να ξέρεις απλά ότι η αγορά θέλει το προϊόν σου. Πρέπει να σηκώσεις αμέσως τα μανίκια και να δουλέψεις, έτσι ώστε να κάνεις την ιδέα σου πραγματικότητα.

*Στη κεντρική φωτο εικονίζονται οι συνιδρυτές της Blue Apron: Matt Wadiak, Ilia Papas και Matt Salzberg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − five =