αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Open Innovation and Blue Growth Conference

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Open Innovation and Blue Growth Conference

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο με θέμα «OPEN INNOVATION and BLUE GROWTH» που συνδιοργάνωσε η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας με το AΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα (ΤΕΙ Πειραιά) και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 και φιλοξένησε σημαντικούς ομιλητές από το χώρο των επιχειρήσεων και της καινοτομίας. Παρουσιάστηκαν επιτυχημένα παραδείγματα συνεργασίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων με επιστήμονες από Πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα ξένων χωρών όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Τουρκία και η Σλοβενία. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν παραδείγματα ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς και κατάφεραν, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ideXlab, να συνεργαστούν με Έλληνες και ξένους επιστήμονες, είτε για την παροχή συμβουλών, είτε για να αναπτύξουν καινοτόμα προϊόντα και διαδικασίες.

Τέλος, στο συνέδριο ακούστηκαν αξιόλογες απόψεις σχετικά με το πώς και πού μπορεί να εφαρμοστεί η ανοικτή καινοτομία στη χώρα μας προκειμένου να υποστηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μειώνοντας έτσι το χρόνο και το κόστος παραγωγής νέων ή βελτιωμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα, την εγγραφή ή και τη χρήση της πλατφόρμας προκειμένου να αναζητήσουν συνεργασίες και λύσεις ή βελτιώσεις στα προϊόντα τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στο email openisme@akep.eu.

15541563_10154893961364319_4099650569331721703_n

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + twenty =