αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟλική ανανέωση για τον Edge browser της Microsoft

Ολική ανανέωση για τον Edge browser της Microsoft

O Edge browser της Microsoft είναι έτοιμος για μία πλήρη ανανέωση, αποκτώντας νέα και πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η Microsoft έχει ήδη δώσει μία ιδέα για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Edge browser, μιλώντας για νέο τρόπο διαχείρισης των καρτελών, δυνατότητα υποστήριξης virtual reality χαρακτηριστικών, υποστήριξη συναλλαγών και τη δυνατότητα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων.

Οι αλλαγές αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο Windows 10 Creators Update, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο από τον Απρίλιο και έπειτα. Στον Edge θα υπάρχει ένα dropdown μενού το οποίο θα έχει μία προεπισκόπηση της καρτέλας που θέλει να ανοίξει ο χρήστης. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο για όσους ανοίγουν πολλές καρτέλες καθημερινά.

Τα sites με VR περιεχόμενο θα μπορούν να το εμφανίζουν στον Edge browser, για τους χρήστες που έχουν ειδικά γυαλιά, ενώ στον ανανεωμένο browser της Microsoft θα μπορεί κανείς να διαβάζει τα ebooks που κατεβάζει από το Windows Store.

Όπως διαβάζουμε στο pestaola.gr, η αναβάθμιση του Edge browser θα περιλαμβάνει και το Payment Request API, προκειμένου να μπορεί να γίνει χρήση ηλεκτρονικών πληρωμών, μέσω του Microsoft Wallet στα Windows 10. Στον Edge browser θα υπάρχει υποστήριξη WebRTC που θα επιτρέπει την εκτέλεση βιντεοκλήσεων χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + nineteen =