αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 5 κινήσεις που πρέπει να κάνεις κάθε βράδυ, έτσι ώστε να είσαι πιο παραγωγικός την επόμενη ημέρα

Οι 5 κινήσεις που πρέπει να κάνεις κάθε βράδυ, έτσι ώστε να είσαι πιο παραγωγικός την επόμενη ημέρα

Το έχουμε ξανά πει: Η παραγωγική εργάσιμη ημέρα ξεκινά… από το προηγούμενο βράδυ. Σίγουρα δεν είναι λάθος να καθιερώσεις μια πρωινή ρουτίνα που σου ταιριάζει και σε βοηθά να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σου, αλλά είναι χρήσιμο να έχεις κάνει και την σωστή προεργασία, το προηγούμενο βράδυ.

Μόλις ολοκληρώσεις την εργάσιμη ημέρα σου, υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να είσαι έτοιμος για την επόμενη. Κινήσεις που αφορούν το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι, αλλά και την γενικότερη καθημερινότητα. Το αμερικανικό inc.com, παραθέτει 5 τέτοιες κινήσεις.

1# Φύγε από το γραφείο σε λογική ώρα: Αν μένεις στο γραφείο μέχρι… τα μεσάνυχτα, είναι λογικό την επόμενη ημέρα να μην είσαι παραγωγικός. Οπότε, φρόντισε να φύγεις από εκεί νωρίς. Έτσι θα έχεις και χρόνο για προσωπική ζωή.

2# Χρόνος για πράγματα εκτός δουλειάς: Είναι αυτό που είπαμε και πριν. Πρέπει να έχεις χρόνο και για άλλα πράγματα εκτός από την δουλειά. Έτσι θα έχεις μια καλή ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

3# Προετοιμάσου για το επόμενο πρωί: Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα, είναι να την προετοιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ. Σημείωσε τα tasks που έχεις να κάνεις. Ακόμα και τις μικρές αποφάσεις, όπως το τι ρούχα θα φορέσεις.

4# Δες το «γιατί»: Πριν πέσεις στο κρεββάτι, είναι σημαντικό να σκεφτείς το «γιατί» πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς την επόμενη ημέρα. Δες τα κίνητρα σου. Είναι αυτά που θα σου δώσουν ώθηση.

5# Σημείωσε νίκες και μαθήματα: Κάθε βράδυ, σημείωσε τις μικρές ή μεγάλες νίκες που πέτυχες. ‘Η κάποια χρήσιμα μαθήματα που πήρες, κατά την διάρκεια της ημέρας. Όλα αυτά, θα σε βοηθήσουν ώστε να κινηθείς καλύτερα σε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Αρχής γενομένης από αύριο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 3 =