αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 4 τύποι ανθρώπων που πρέπει να βγάλεις από τον κύκλο σου τώρα

Οι 4 τύποι ανθρώπων που πρέπει να βγάλεις από τον κύκλο σου τώρα

Οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου, σε επηρεάζουν περισσότερο από όσο νομίζεις. Μπορούν να σε ωθήσουν προς την επιτυχία ή να σου ανακόψουν την πορεία. Ο διάσημος επιχειρηματίας και business coach, Tim Ferriss, έχει πει οτι είμαστε ο «μέσος όρος» των 5 ανθρώπων με τους οποίους κάνουμε περισσότερο παρέα. Και μάλλον έχει δίκιο.

Ποιοι είναι όμως οι άνθρωποι που δεν πρέπει να έχεις κοντά σου; Κάποιοι λειτουργούν ως «βαρίδια». Το It’s Possible έφτιαξε μια λίστα. Με τους 4 τύπους ανθρώπους που πρέπει να βγάλεις από τον κύκλο σου, αν θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία.

1# Αυτός που ρουφάει την ενέργεια σου: Πιστεύουν ότι είναι ρεαλιστές. Όμως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι απαισιόδοξοι. Βγάζουν συνεχώς μια αρνητικότητα και είναι ικανοί να ρου ρουφήξουν την ενέργεια.

2# Ο κουτσομπόλης: Στην αρχή αυτοί οι άνθρωποι ίσως φαίνονται διασκεδαστικοί. Στην συνέχεια όμως καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα. Ασχολούνται συνεχώς με τις ζωές των άλλων, και δεν καταφέρνουν να πετύχουν σχεδόν τίποτα στη δική τους.

3# Ο νάρκισσος: Ενδιαφέρεται καθαρά και μόνο για τη δική του δύναμη. Πρόκειται για τον άνθρωπο που παίρνει περισσότερα από όσα δίνει, πιστεύει ότι βρίσκει λύσεις για τα πάντα και αισθάνεται ότι «μετράει» πολύ. Συνήθως, δεν νιώθει τύψεις ή ενοχές και οτιδήποτε πει ή κάνει περιστρέφεται γύρω από τις δικές του επιθυμίες και ανάγκες.

4# Ο ψεύτης: Κρατά κρυφές σκόπιμα σημαντικές πληροφορίες από εσάς. Ισως προσφερθεί να σας βοηθήσει με το έργο σας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να το φέρει εις πέρας μαζί σας. Μπορεί να προθυμοποιηθεί ακόμη και να σας βρει δουλειά, αλλά τίποτα δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =