αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 4 πρωινές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις, αν θέλεις να γίνεις πιο πετυχημένος (η μια είναι… καθαρά ελληνική)

Οι 4 πρωινές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις, αν θέλεις να γίνεις πιο πετυχημένος (η μια είναι… καθαρά ελληνική)

Το πρωινό ξύπνημα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί πετυχημένοι επιχειρηματίες δίνουν μεγάλη έμφαση στο πως ξεκινούν την ημέρα τους. Οι σωστές κινήσεις το πρωί, μπορούν να σε κάνουν πιο παραγωγικό και να σου δώσουν ενέργεια για όλη την ημέρα. Ενώ παράλληλα θα είσαι και πιο υγειής.

Ο οικονομικός σύμβουλος και συγγραφέας του βιβλίου «Change Your Habits, Change Your Life», Tom Corley, μιλά στο CNBC και παραθέτει τις 4 πρωινές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις αν θέλεις να γίνεις πιο πετυχημένος.

1- Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι το τσεκάρισμα των emails: Πολλοί άνθρωποι στην εποχή μας, πρώτα κοιτούν το smartphone τους και μετά βουρτσίζουν τα δόντια του ή πίνουν καφέ, όταν ξυπνούν. Μια κακή συνήθεια, αφού ένα αρνητικό email είναι ικανό να σε επηρεάσει στο ξεκίνημα της ημέρας. Αλλά ακόμα κι αν έχεις ένα θετικό και ένα αρνητικό μήνυμα, το αρνητικό θα σε επηρεάσει περισσότερο.

2- Παράληψη πρωινού: Ναι, εδώ συναντάμε μια… καθαρά ελληνική συνήθεια. Αφού πολλοί άνθρωποι στην χώρα μας, περιορίζουν το πρωινό τους σε έναν απλό καφέ. Επίσης αρνητικό, το αν επιλέξεις να φας το πρωί τροφές γεμάτες ζάχαρη ή λίπη. Το σωστό πρωινό επηρεάζει την λειτουργία του εγκεφάλου, την ενέργεια και τη διάθεση σας για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

3- Μη άσκηση: Ακόμα ένα λάθος. Αξίζει να αφιερώνεις χρόνο το πρωί για να αθληθείς Η καλή φυσική κατάσταση σημαίνει ενέργεια και καθαρή σκέψη. Άνθρωποι όπως ο ιδρυτής της Virgin, Richard Branson, δεν αφήνουν ούτε ένα πρωινό χωρίς γυμναστική.

4- Να κοιμάσαι αργά: Το καλό πρωινό, ξεκινά από το προηγούμενο βράδυ. Ένας καλός ύπνος είναι απαραίτητος. Πέσε στο κρεβάτι νωρίς και φρόντισε να κοιμηθείς τουλάχιστον 8 ώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =