αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 4 κανόνες που εφαρμόζουν οι άνθρωποι που… δεν επηρεάζονται από τίποτα

Οι 4 κανόνες που εφαρμόζουν οι άνθρωποι που… δεν επηρεάζονται από τίποτα

Στον δρόμο προς την επιτυχία, είναι λογικό να συναντήσεις αρκετά εμπόδια και δυσκολίες. Αυτό που έχουμε δει όμως, είναι ότι τελικά αυτοί που φτάνουν στους μεγάλους στόχους, είναι οι άνθρωποι που εφαρμόζουν το πλάνο τους, χωρίς να επηρεάζονται από κανένα και τίποτα.

Δες για παράδειγμα το παράδειγμα του Elon Musk. Όταν πριν αρκετά χρόνια έμπαινε στο πεδίο του διαστήματος με την SpaceX, όλοι τον θεωρούσαν τρελό. Του έλεγαν ότι θα αποτύχει. Ο ίδιος δεν τους άκουσε και σήμερα έχει φέρει μερικά σπουδαία αποτελέσματα. Ενώ το μέλλον αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρων. Παρόμοια περίπτωση και αυτή του Mark Zuckerberg, σχεδόν κανείς δεν υπολόγιζε κάποτε έναν 19χρονο, που έφτιαξε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο αργότερα, όλοι του έλεγαν να πουλήσει το Facebook. Ο Zuckerberg συνέχισε στον δικό του δρόμο και η συνέχεια είναι γνωστή.

Πως όμως καταφέρνουν τέτοιες προσωπικότητες, να μην επηρεάζονται από τις διάφορες «φωνές»; Το inc.com κάνει τα δεδομένα λίγο πιο συγκεκριμένα. Και παραθέτει τους 4 καθημερινούς κανόνες που εφαρμόζουν. Τους οποίους μπορείς να εφαρμόσεις και εσύ.

1# Να έχεις ως μόνο ανταγωνιστή τον εαυτό σου

2# Μην περιβάλλεσαι από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις

3# Να έχεις μια νοοτροποία ανάπτυξης

4# Μην προσπαθείς να ελέγξεις τα πάντα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 20 =