αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 4 άνθρωποι με τους οποίους κάθε ιδρυτής πρέπει να κανονίσει ένα δείπνο

Οι 4 άνθρωποι με τους οποίους κάθε ιδρυτής πρέπει να κανονίσει ένα δείπνο

Ειδικά στην αρχής της διαδρομής του, κάθε νέος επιχειρηματίας πρέπει να αντλήσει συμβουλές και υποστήριξη, από επαγγελματίες που βρίσκονται στο ίδιο πεδίο με αυτόν, για περισσότερα χρόνια. Το έχουμε ξανά πει άλλωστε, ότι το δίκτυο που δημιουργείς γύρω σου, μπορεί να κάνει την διαφορά. Βρες τους κατάλληλους ανθρώπους και κάνε επαφές μαζί τους.

Ενώ πολλοί από εσάς θα σπεύσουν να επιδιώξουν συναντήσεις στα γραφεία των επαγγελματιών αυτών, θα πρέπει να σας πούμε ότι αυτή δεν είναι η ιδανική λύση. Στο γραφείο θα υπάρχει πίεση του χρόνου, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύπτουν εμβόλιμες εργασίες για τον συνομιλητή σας. Όλο και κάποιο τηλέφωνο θα χτυπήσει, κάποιος θα μπει στο γραφείο ή θα προκύψει μια ανάγκη σε κάποιο τμήμα της εταιρίας.

Και ποια είναι η λύση; Να πας με κάθε ένα από αυτά τα άτομα για δείπνο, εκτός γραφείου. Εκεί θα μπορείτε να συζητήσετε πιο ήσυχα και χαλαρά. Ενώ θα είστε φυσικά μακριά από αδιάκριτα αυτιά. Το inc.com, παραθέτει τους 4 ανθρώπους, με τους οποίους κάθε ιδρυτής πρέπει να κανονίσει ένα δείπνο.

1# Ο λογιστής: Ειδικά στην Ελλάδα όπου τα λογιστικά αλλάζουν κάθε λίγο, είναι σημαντικό να συζητήσεις με έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα δεδομένα. Και να σε συμβουλέψει για το πως μπορείς να κινηθείς και τι επιλογές έχεις.

2# Ο δικηγόρος: Πάντα χρήσιμος. Ειδικά αν σκοπεύεις να κάτσεις στο τραπέζι με επενδυτές. Πρέπει να έχεις συζητήσεις πριν με έναν δικηγόρος, για να σε συμβουλέψει, και να μην κάνεις κάποια κινηση που θα σε ζημιώσει.

3# Ο επενδυτής: Να τος και αυτός. Είναι πιθανό να έρθει η στιγμή, που θα συζητήσεις με έναν επενδυτή για χρηματοδότηση. Σε ένα δείπνο θα μπορείτε σίγουρα να τα πείτε πιο άνετα, και να δείτε τις πιθανότητες για ένα deal.

4# O HR expert: Για να αναπτυχθεί η επιχείρηση σου πρέπει να κάνεις προσλήψεις. Και πρέπει να τις κάνεις σωστά. Ένας HR άνθρωπος, θα σου εξηγήσει το πως θα βρεις καλά ταλέντα, πως μπορείς να αξιολογήσεις ένα βιογραφικό ή το συνολικό κόστος που θα έχει για εσένα μια πρόσληψη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =