αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι 3 συμβουλές μου για να φτάσεις στην επιτυχία»: Ο άστεγος που έγινε δισεκατομμυριούχος, αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι 3 συμβουλές μου για να φτάσεις στην επιτυχία»: Ο άστεγος που έγινε δισεκατομμυριούχος, αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τρομερή ιστορία αυτού του ανθρώπου, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Μιλάμε για τον 72χρονο σήμερα επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχο, John Paul DeJoria. Κάποτε ο ίδιος ήταν άστεγος και μάζευε άδεια δοχεία έτσι ώστε να τα πουλήσει και να μπορέσει να ζήσει. Σήμερα, ο 72χρονος πλέον επιχειρηματίας έχει μια περιουσία που αγγίζει τα 3 δισ. δολάρια.

Έφτασε στην απόλυτη επιτυχία, δημιουργώντας δύο projects: την Paul Mitchell, μια εταιρία που σχετίζεται με προϊόντα περιποίησης των μαλλιών. Και την γνωστή τεκίλα Patron. Στο παραπάνω βίντεο 2 λεπτών, ο ίδιος εξηγεί με απλά λόγια, τα 3 πράγματα που χρειάζεται κάποιος, για να φτάσει στην επιτυχία. Αυτά που έκανε και ο ίδιος.

«Να είσαι προετοιμασμένος για πολλές απορρίψεις», λέει πρώτα από όλα ο κορυφαίος επιχειρηματίας.

Αν είσαι προετοιμασμένος για αυτό, δεν θα λυγίσεις. Θα ακούσεις ότι η ιδέα σου είναι κακή ή τρελή, εσύ πρέπει να συνεχίσεις την πορεία σου. Ενώ επίσης θα μαθαίνεις από τις όποιες αποτυχίες σου. «Είχα πολλές αποτυχίες», λέει ο DeJoria.

Το δεύτερο πράγμα, είναι έχεις ένα καλό προιόν. Κοίτα να φτιάξεις ένα καλό προϊόν και όχι να βγάλεις λεφτά μέσα σε μια νύχτα. Το τρίτο στοιχείο για να φτάσεις στην επιτυχία, είναι να κάνεις… τον έξτρα δρόμο. Θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά Σαββατοκύριακα ή βράδια, έτσι ώστε να φτάσεις στον στόχο σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + five =