αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι 3 κινήσεις για να κλείσεις ένα μεγάλο deal»: Αναλύει ένας διάσημος επενδυτής

«Οι 3 κινήσεις για να κλείσεις ένα μεγάλο deal»: Αναλύει ένας διάσημος επενδυτής

«Ένα από τα πράγματα τα οποία θα έχεις καταλάβει, είναι ότι στο σχολείο δεν μας μαθαίνουν το πως να κλείνουμε deals». Με αυτά τα λόγια ξεκινά την μίνι- ανάλυση του ο διάσημος επενδυτής και σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων, Tai Lopez. Μιλώντας στη Huffington Post, Παραθέτει τα 3 πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος, έτσι ώστε να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία. Απλά να σημειώσουμε, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει πάνω από 4 εκατ. «ακολούθους» στο Facebook.

1- Αν η αρχική σας προσφορά γίνει αποδεκτή, πιθανότατα δεν διαπραγματευτήκατε αρκετά. Μη σας ενοχλεί αν η άλλη πλευρά δεν αποδεχτεί την πρώτη σας προσφορά- είναι κακό σημάδι να την αποδεχτούν.

2- Κοίτα το αντιστάθμισμα. Μην εστιάζεις μόνο στα χρήματα που θα δώσεις. Δεν είναι στόχος να δώσεις τα λιγότερα χρήματα. Μπορεί να ξοδέψεις λίγα λεφτά παραπάνω για να λάβεις κάτι πραγματικά ποιοτικό. Και να κάνεις μια σωστή επένδυση.

3- Λάβετε συμβουλές. Πολλές φορές δεν κοιτάμε τα «μικρά γράμματα» σε μια συμφωνία. Είναι χρήσιμο να έχεις συμβούλους ή ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Πήγαινε για μια βόλτα μαζί τους και διαβάστε όλη μαζί τα προβλεπόμενα μιας επικείμενης συμφωνίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 6 =