αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι 2 τολμηρές κινήσεις που πρέπει να κάνεις»: Σημειώνει ένας startupper που μπήκε στη λίστα του Forbes

«Οι 2 τολμηρές κινήσεις που πρέπει να κάνεις»: Σημειώνει ένας startupper που μπήκε στη λίστα του Forbes

Από μικρό παιδί, ο Michael Kennedy ήθελε να παραβιάζει του κανόνες. Δεν καθόταν… φρόνιμος, όπως παραδέχεται ο ίδιος. Το ίδιο εφάρμοσε και στην επιχειρηματικότητα, και πρόσφατα μπήκε στην λίστα «30 under 30 list for food and drink».

Τι ακριβώς δημιούργησε: Μια επιχείρηση που σπάει τους κανόνες. Και έχει να κάνει με το κρασί. Συγκεκριμένα, δημιούργησε την Component Wine Company, η οποία δημιουργεί ένα κρασί το οποίο δεν μπορείς να το πιεί μόνο του. Ναι, σωστά διαβάσατε. Το Petit Verdot, όπως ονομάζεται το κρασί που παράγει, είναι ένα κρασί «εξάρτημα». Δηλαδή μπορεί να αναμιχθεί με άλλα κρασιά, έτσι ώστε να προσφέρει την γεύση του ως συμπλήρωμα και να δημιουργήσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα, όπως σημειώνει ο ίδιος στο Business Insider.

Μια καινοτομία που οδήγησε το Michael Kennedy στην επιχειρηματική επιτυχία και φυσικά στις λίστες του Forbes. Παράλληλα, έχει στήσει το δικό του website και κάνει τις πωλήσεις του από εκεί, άμεσα και εύκολα. Ο νεαρός επιχειρηματίας τόλμησε και έφτασε στην επιτυχία, με ανέλπιστο τρόπο. Τώρα δίνει τις δύο τολμηρές συμβουλές του προς τους νέους επιχειρηματίες.

1- Πίστεψε στην τρελή ιδέα σου: Αν έχεις μια τρελή ιδέα, πρέπει να την δοκιμάσεις. Μην αφήσετε τον φόβο της ενδεχόμενης αποτυχίας να σας εμποδίσει. Αν σας καταβάλει ο φόβος, τότε σίγουρα θα χάσετε.

2- Μην ακολουθείται τυφλά το status quo: Δεν χρειάζεται να κάνεις ότι κάνουν και οι άλλοι σε ένα πεδίο. Βγες έξω από τα πλαίσια και καινοτόμησε. Μπορείς να βρεις μια δημιουργική λύση, που να λειτουργεί καλύτερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 11 =