αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι 15 ανοιχτές θέσεις εργασίας που έχει ανοιχτές η Accenture στην Ελλάδα- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Οι 15 ανοιχτές θέσεις εργασίας που έχει ανοιχτές η Accenture στην Ελλάδα- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Αρκετές ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει ανοιχτές η Accenture στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή. Με εστίαση στο τεχνολογικό πεδίο. Η εταιρία αναζητά διάφορες ειδικότητες όπως: Windows Systems Administrator, Data Warehouse/Business Intelligence Analyst, Senior Software Engineer, CRM Consultant (Siebel). Μπορείς να δεις όλες τις ειδικότητες και να στείλεις το βιογραφικό σου ΕΔΩ.

Η Accenture αποτελεί κορυφαία εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο με εξειδίκευση στους τομείς στρατηγικής, συμβουλευτικής, ψηφιακών λύσεων, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών. Η Accenture δραστηριοποιείται στο σημείο τομής των επιχειρήσεων με την τεχνολογία, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να δημιουργήσουν βιώσιμη αξία. Με περισσότερα από 442.000 στελέχη στη διάθεση των πελατών της και παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες, η Accenture προωθεί την καινοτομία με όραμα να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ζει και εργάζεται.

Στην Ελλάδα, η Accenture απασχολεί περισσότερους από 640 συμβούλους και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο management και technology consulting. Έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με ηγετικές επιχειρήσεις από τους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της ενέργειας, των καταναλωτικών προϊόντων και της λιανικής πώλησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =