αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 10 επιχειρηματίες που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram

Οι 10 επιχειρηματίες που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram

Πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες έχουν μπει για τα καλά… στην social media εποχή. Ειδικά στις ΗΠΑ, βλέπουμε αρκετά διάσημα ονόματα να έχουν καθημερινή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Εκεί ανεβάζουν άρθρα τους, φωτογραφίες, business συμβουλές. Πολλοί από αυτούς μάλιστα είναι ιδιαίτερα άμεσοι στην επικοινωνία και τους βλέπουμε να απαντούν οι ίδιοι στα σχόλια και τις ερωτήσεις των άλλων χρηστών.

Φυσικά, η νέα μόδα που παρατηρούμε, αφορά και τα live videos. Βλέπουμε γνωστούς ανθρώπους των επιχειρήσεων και των νέων τεχνολογιών να κάνουν π.χ. μια ομιλία σε κάποια χώρα, και να τη μεταδίδουν ζωντανά σε όλο τον κόσμο, μέσω των social media. Πριν λίγο καιρό, το It’s Possible είχε φτιάξει ένα TOP-5 με τους επιχειρηματίες που αξίζει να ακολουθείς στο Facebook. Τώρα φτιάχνουμε μια «δυνατή» 10αδα με τους επιχειρηματίες που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram.

Ανάμεσα τους πολλά γνωστά ονόματα. Υπάρχουν όμως σίγουρα και κάποιοι/ες που δεν γνωρίζεις. Όλοι πάντως, έχουν πολλές χιλιάδες followers. Ακολουθεί αναλυτικά το TOP-10 του Instagram. Κάνοντας κλικ πάνω στο κάθε όνομα, μπορείτε να μεταφερθείτε απευθείας στο εκάστοτε προφίλ.

1. Mark Cuban (@mcuban): Γνωστός επενδυτής και επιχειρηματίας. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της ομάδας του NBA, Dallas Mavericks. Συμμετέχει επίσης στο γνωστό business show του CNBC «Shark Tank».

2. Gary Vaynerchuk (@garyvee): Αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Έχει επενδύσει σε κορυφαίες εταιρίες όπως: Twitter, Snapchat και Uber. Θεωρείται expert των social media. Είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

3. Lewis Howes (@lewishowes): Πρώην ποδοσφαιριστής που έγινε επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχει δημιουργήσει αρκετές μεγάλες επιχειρήσεις. Χρησιμοποιεί το Instagram κυρίως για να μοιράζεται συμβουλές.

4. Marie Forleo (@marieforleo): Γνωστή next generation επιχειρηματίας η οποία είδε από την αρχή επαγγελματικά την digital δραστηριότητα της και κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα μέσα από αυτό. Θα την δεις συχνά να ανεβάζει βίντεο με συμβουλές επιτυχίας. Είναι επίσης life coach και παρουσιάστρια του web show, MarieTV.

5. Luis Garcia (@lawofambition): Βετεράνος του στρατού, έχει πλέον στραφεί στις νέες τεχνολογίες. Θεωρείται ένας από τους γκουρού του Instagram. Η εταιρία του, Ambition Media, χρησιμοποιεί τη δύναμη του ίντερνετ για να αναδίξει τα διάφορα brands.

6. Tim Ferriss (@timferriss): Πολλοί των γνωρίζουν από το The Tim Ferriss Show (#1 business podcast on iTunes). Χρησιμοποιεί το instagram για να μοιράζεται business συμβουλές ενώ συχνά ανεβάζει και φωτογραφίες από τα ταξίδια του.

7. Arianna Huffington (@ariannahuff): Διάσημη busineswoman, με ελληνική καταγωγή. Ιδρύτρια της ενημερωτικής πλατφόρμας Huffington Post, με εκδόσεις σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Πλέον έχει αποχωρήσει από εκεί και είναι ιδρύτρια της Thrive Global, μιας εταιρίας που προωθεί την καλή και υγιεινή ζωή.

8. Gerard Adams (@gerardadams): Ο Gerard “Millennial Mentor” Adams, ξεκίνησε την πορεία του δυνατά. Δημιούργησε την πλατφόρμα Elite Daily, την οποία πούλησε στην Daily Mail προς 50 εκατ. δολάρια. Έκτοτε είναι επενδυτής σε διάφορας καινοτόμες επιχειρήσεις, ενώ δίνει πολλές ομιλίες στις οποίες μεταφέρει τις εμπειρίες του. Είναι επίσης ιδρυτής του FOWNDERS, ενός startup accelerator.

9. Gabby Bernstein (@gabbybernstein): Επιχειρηματίας, life coach και συγγραφέας 5 best sellers βιβλίων. Στόχος της είναι να βοηθά τους ανθρώπους να καταπολεμούν το άγχος της δουλειάς. Και μάλλον τα καταφέρνει πολύ καλά.

10. Tony Robbins (@tonyrobbins): Αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, έχει χτίσει πολλές επιχειρήσεις, ωστόσο είναι διάσημος για τις ομιλίες του στις οποίες δίνει συμβουλές επιτυχίας. Ίσως ένας από τους καλύτερους «επιχειρηματικούς coaches» στον κόσμο, αυτή τη στιγμή. Στο Instagram θα τον δεις να ανεβάζει συμβουλές, φωτογραφίες και μικρά βίντεο με tips.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 9 =