αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι σοβαρές καταγγελίες για την AXΑ Ασφαλιστική και τα αντίγραφα των ασφαλιστικών συμβολαίων που διαφέρουν από αυτά που είχαν υπογραφεί

Οι σοβαρές καταγγελίες για την AXΑ Ασφαλιστική και τα αντίγραφα των ασφαλιστικών συμβολαίων που διαφέρουν από αυτά που είχαν υπογραφεί

Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τις αποκαλύψεις κάνει η εφημερίδα Documento στο σημερινό Κυριακάτικο φύλλο της. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρεται στα αντίγραφα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που διαφέρουν σε σχέση με αυτά που είχαν υπογραφεί αρχικά αλλά η εταιρεία δεν είχε ενημερώσει για τις αλλαγές.

Αφού κανει αναφορα στα 22 διαφορετικά σημεία σε σχέση με το αρχικό συμβόλαιο σημειώνει πως επικοινώνησε με την AXA Ασφαλιστική ζητώντας την άποψη της εταιρείας για το περιεχόμενο των καταγγελιών λαμβάνοντας την εξής απάντηση:

«Όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα. Εάν η εταιρεία κληθεί από τις αρμόδιες αρχές, θα παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + two =