αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι πόλεις στις οποίες το «θα σε ειδοποιήσουμε» μετά την job interview διαρκεί πάρα πολύ (και σε ποιες είναι ταχύτατο)

Οι πόλεις στις οποίες το «θα σε ειδοποιήσουμε» μετά την job interview διαρκεί πάρα πολύ (και σε ποιες είναι ταχύτατο)

Σίγουρα ένα από τα πιο αγωνιώδη κομμάτια στην αναζήτηση εργασίας, είναι το μεσοδιάστημα μεταξύ της συνέντευξης που έχεις κάνει σε μια εταιρία και της τελικής απόφασης της εταιρίας, για το αν θα σε προσλάβει ή όχι. Είναι το γνωστό «θα σε ειδοποιήσουμε», που ακούμε συχνά. Πως, τελικά, μεταφράζεται αυτό χρονικά; Αν φυσικά λάβεις ειδοποίηση- διότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν υπάρχει καν απάντηση.

Η αμερικανική εταιρία Glassdoor έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα. Εξετάζοντας περίπου 84.000 job interviews, από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κατέληξε στο να φτιάξει δύο λίστες. Στη μια παρουσιάζονται οι πόλεις στις οποίες οι διαδικασίες πρόσληψης είναι… πολύ αργές. Και έτσι, από τη συνέντευξη μέχρι την τελική απόφαση για την πρόσληψη ενός υποψηφίου μπορεί να μεσολαβήσει ακόμα και πάνω από 1 μήνας.

Στη δεύτερη λίστα, βλέπουμε τις πόλεις στις οποίες οι σχετικές αποφάσεις λαμβάνονται πολύ γρήγορα, σε μερικές μόνο ημέρες. Και σαφέστατα οι εταιρίες στην Ινδία είναι οι πιο γρήγορες. Δείτε και τις δύο λίστες παρακάτω.

https://assets.fastcompany.com/image/upload/v1503333184/fcweb/Glassdoor_1_bidw8l.jpg

https://assets.fastcompany.com/image/upload/v1503333885/fcweb/Glassdoor_2_b2u48x.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 6 =