αρχικηVIRALΟι εγωιστές επιλέγουν πάντα μια συγκεκριμένη θέση στο αεροπλάνο, σύμφωνα με τους ψυχολόγους

Οι εγωιστές επιλέγουν πάντα μια συγκεκριμένη θέση στο αεροπλάνο, σύμφωνα με τους ψυχολόγους

«Διάδρομο ή παράθυρο;» είναι συνήθως η ερώτηση, όταν επιλέγουμε πού θα καθίσουμε μέσα στο αεροπλάνο. Η απάντηση θα μπορούσε να αποκαλύψει στοιχεία της προσωπικότητάς μας.

Οταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο έχουμε τις περισσότερες φορές την επιλογή της θέσης (εκτός κι αν είναι γεμάτο και έχουμε κάνει τσεκ ιν τελευταία στιγμή).

Παράθυρο ή διάδρομο λοιπόν; Αυτή όμως η επιλογή δεν είναι τόσο επιφανειακή όσο πιστεύατε μέχρι τώρα, διότι θα μπορούσε να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σας.

Ενώ οι περισσότεροι επιβάτες σε αεροπλάνο προτιμούν το παράθυρο (καλύτερη θέα και άνεση για να ακουμπήσουν κάπου), άλλοι δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία κίνησης του διαδρόμου. Θέλουν να είναι σε θέση να σηκωθούν και να τεντωθούν, ή να κατευθυνθούν προς την τουαλέτα, χωρίς να ενοχλήσουν κάποιον συνεπιβάτη.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους οι επιβάτες που προτιμούν το παράθυρο είναι περισσότερο εγωιστές, ενώ όσοι προτιμούν το διάδρομο είναι πιο επιφυλακτικοί, ως χαρακτήρες.

Οι επιβάτες που προτιμούν να κάθονται δίπλα στο παράθυρο θέλουν να έχουν τον έλεγχο και συνήθως εκνευρίζονται πιο εύκολα.

Οσο για εκείνους που επιλέγουν διάδρομο είναι πιο κοινωνικοί και συνήθως κοιμούνται λιγότερες ώρες στην καθημερινότητά τους.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 8 =