αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι δύο travel bloggers που αμείβονται με πάνω από 7.500 δολάρια για μια φωτογραφία στο Instagram

Οι δύο travel bloggers που αμείβονται με πάνω από 7.500 δολάρια για μια φωτογραφία στο Instagram

Διαβάζοντας την ιστορία του Jack Morris και της κοπέλας του, Lauren Bullen, μια σκέψη περνά σίγουρα από το μυαλό σου: Έχουν την δουλεία, που όλοι θα ήθελαν να κάνουν! Τι ακριβώς κάνουν οι δυο τους; Ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και έχουν εξαψήφιο εισόδημα. Πως; Ανεβάζοντας κυρίως φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες προωθούν τα μέρη που επισκέπτονται και διάφορα brands.

Ίσως είναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος. Στην εποχή των social media όμως, μια νέα πραγματικότητα έχει διαμορφωθεί. Και ένα τέτοιο «επάγγελμα», είναι 100% αληθινό. Όπως σημειώνει το Business Insider, oι δύο travel bloggers έχουν συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατ. fans στο Instagram, ενώ διαθέτουν το δικό τους ιστολόγιο.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Jack Morris, πρόσφατα ο ίδιος εισέπραξε 9.000 δολάρια για μια μόνο ανάρτηση τέτοιου τύπο στο Instagram. Ενώ η κοπέλα του έχει λάβει 7.500 δολάρια για μια φωτογραφία. Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζει ο Morris, δεν θα έκανε κάποια ανάρτηση για λιγότερα από 3.000 δολάρια.

Δείτε παρακάτω, μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο Instagram. Και ίσως να πειστείτε… να κάνετε την ίδια δουλειά. Όπως θα παρατηρήσετε, ανάμεσα στα μέρη που έχουν επισκεφτεί, είναι και η Σαντορίνη.

A 600 million year old view ? @AusOutbackNT #NTaustralia

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Crystal clear blues and underwater caves along the coast of Milos island ☀︎

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Good morning from m o r o c c o ?? perfect start to the day with a poolside breakfast at @leriadyasmine ????

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 8 =