αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι δύο νέοι που παραδίδουν φαγητό για σκύλους και «σήκωσαν» 10 εκατ. δολάρια

Οι δύο νέοι που παραδίδουν φαγητό για σκύλους και «σήκωσαν» 10 εκατ. δολάρια

Η βιομηχανία που σχετίζεται με τα κατοικίδια, είναι τεράστια. Φτάνει τα 70 δισ. δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάπου εκεί βρήκαν μια ευκαιρία οι Jonathan Regev και Brett Podolsky (φωτο). Κινήθηκαν με τον δικό τους τρόπο και έφτασαν στην επιτυχία. Τι έκαναν: Δημιούργησαν την The Farmer’s Dog. Μια επιχείρηση που παραδίδει φρέσκο, εξατομικευμένο φαγητό για σκύλους. Λες τι ακριβώς θες για το κατοικίδιο σου και αυτό έρχεται στην πόρτα του σπιτιού σου.

Το αποτέλεσμα: Η εταιρία μόλις ανακοίνωσε ότι έλαβε 8,1 εκατ. δολάρια σαν πρώτη χρηματοδότηση. Βασικό ρόλο στην επένδυση είχε η Shasta Ventures. Επίσης, υπήρξε συμμετοχή προηγούμενων επενδυτών όπως οι Forerunner Ventures, Collaborative Fund και SV Angel. Πριν από περίπου 1 χρόνο, η The Farmer’s Dog είχε «σηκώσει» σε seed round, άλλα 2 εκατ. δολάρια. Σύνολο 10,1 εκατ. δολάρια, όπως σημειώνει το Forbes. Καθόλου άσχημα.

Οι δύο ιδρυτές κατάφεραν να κάνουν τους σκύλους χαρούμενους και παράλληλα υγιείς. Αυτό που θέλανε πρακτικά να πετύχουν, είναι να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των φαγητών που πωλούνται στα καταστήματα και του σπιτικού φαγητού για σκύλους.

«Απλά φτιάξαμε ένα προϊόν που θα θέλαμε να υπάρχει και για τα δικά μας σκυλιά», τονίζει ο Jonathan Regev.

Και συμπληρώνει ότι «οι άνθρωποι είναι όλο και πιο ενημερωμένοι, σχετικά με το φαγητό που φτάνει στα κατοικίδια τους». Έτσι το project τους έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση, αφού προσφέρουν ποιοτικές τροφές. Από το λανσάρισμα της, η εταιρία που έχει έδρα στο Μπρούκλιν, έχει παραδώσει πάνω από 1 εκατ. γεύματα. Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό αλγόριθμο, εξατομικεύουν τα γεύματα με βάση τη ράτσα, την ηλικία και το μέγεθος του εκάστοτε σκύλου. Κάθε μήνα, η εταιρία καταγράφει 40-50% αύξηση στα έσοδα της.

«Ορισμένα brands φαγητών για σκύλους δεν είναι ειλικρινείς με το τι βάζουν στα προϊόντα τους», λέει ο Brett Podolsky. Αυτό είναι και βασικό σημείο στο οποίο εστιάζει η εταιρία των δύο νέων, έτσι ώστε να κάνει τη διαφορά. Τώρα, με τη χρηματοδότηση που έλαβαν αναμένεται να αναπτύξουν περαιτέρω τις υπηρεσίες και την παραγωγή τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =