αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι δύο λέξεις που θα σε οδηγήσουν στην επιχειρηματική επιτυχία. Και έχουν να κάνουν με την ηθική

Οι δύο λέξεις που θα σε οδηγήσουν στην επιχειρηματική επιτυχία. Και έχουν να κάνουν με την ηθική

Ενώ η νέα χρονιά έχει μόλις ξεκινήσει, πολλοί είναι αυτοί που θέτουν τους στόχους τους. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, business coach και οικονομικό σύμβουλο, Patrick Bet David, οι επιχειρηματίες πρέπει να εστιάσουν σε μόνο δύο λέξεις. Οι οποίες μάλιστα δεν έχουν αν κάνουν με τα οικονομικά ή κάποιο «σκληρό» business πλάνο.

«Ηθική Εξουσία»: Αυτό επαναλαμβάνει πολλές φορές, στο νέο βίντεο που ανέβασε στο Facebook, ο Patrick Bet David.

Όπως εξηγεί, μόνο έτσι θα κερδίσεις τον σεβασμό όλων. Στην εποχή μας υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δίνουν ομιλίες ή παραθέτουν συμβουλές στα social media. Όμως μόνο αν έχεις την «Ηθική Εξουσία», θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία και παράλληλα να εμπνεύσεις κι άλλους ανθρώπους. Έτσι ώστε να έρθει η αλλαγή που θέλεις στον κόσμο.

Φυσικά, για να «χτίσεις» ένα τέτοιο προφίλ, πρέπει πρώτα να εργαστείς εσύ. Να αλλάξεις εσύ. Πρέπει να τα κάνεις όλα πρώτα εσύ. Και να δείξεις τον δρόμο. Είναι σημαντικό να βασίζεσαι στην αλήθεια.

Όπως σημειώνει ο Patrick Bet David, αν κινηθείς έτσι το 2018, στη συνέχεια θα φτάσεις το 2019 να έχεις ένα… DNA με την «Ηθική Εξουσία», μέσα σου. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Οι οποίοι μάλιστα θα είναι καλύτερης ποιότητας.

Two Words to Earn Respect

How to Earn Respect in 2018

Posted by Patrick Bet-David on Montag, 15. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − six =