αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι δύο γυναίκες που έφτιαξαν εταιρία γνωριμιών, έχουν 95% επιτυχία και φιλοξενήθηκαν στο Forbes

Οι δύο γυναίκες που έφτιαξαν εταιρία γνωριμιών, έχουν 95% επιτυχία και φιλοξενήθηκαν στο Forbes

Μέσα στην εποχή της τεχνολογίας, όπου το φλέρτ πρόσωπο με πρόσωπο έχει σχεδόν εξαφανιστεί, έρχονται δύο νέες επιχειρηματίες να επαναφέρουν… τον παραδοσιακό τρόπο. Οι Nikki Lewis και Greta Tufvesson ίδρυσαν το 2014 την The Bevy, μια εταιρία γνωριμιών η οποία κάνει τα ταιριάσματα με τον κλασσικό τρόπο και όχι μέσω κάποιας digital πλατφόρμας. Και μάλιστα μέχρι σήμερα έχει 95% επιτυχία. Με έδρα σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

«Υπήρξε μια αποσύνδεση σε ότι αφορά τις γνωριμίες. Με την τεχνολογία να υπάρχει παντού, όλο το μυστήριο της ζωής και των σχέσεων έχει διαλυθεί. Θέλαμε να επαναφέρουμε τις πρόσωπο με πρόσωπο γνωριμίες» λένε οι δύο νεαρές κοπέλες, μιλώντας στο Forbes.

Οι συνιδρύτριες ακολούθησαν μια τολμηρή τακτική και στο κομμάτι της προώθησης. Δεν επέλεξαν να κάνουν κάποια διαφήμιση και στηρίζονται μόνο στην διάδοση από στόμα σε στόμα. «Σε έναν ψηφιακό κόσμο, όλοι βάζουν διαφημίσεις ή προβάλλονται στα social media. Ήταν ένα πραγματικό ρίσκο για εμάς να στηριχτούμε μόνο αποκλειστικά στη διάδοση στόμα με στόμα» τονίζουν.

Σε ότι αφορά το πως κυλά η καθημερινότητα τους, σημειώνουν: «Κάθε ημέρα ξεκινά με μια “to-do list”. Οι περισσότερες ημέρες έχουν συναντήσεις με γυναίκες, τις οποίες βλέπουμε σε κάποιο καφέ και όχι να μιλάμε πίσω από τον υπολογιστή».

Μάλιστα οι Nikki Lewis και Greta Tufvesson αναφέρονται και στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος, για να διαχειριστεί μια τέτοια επιχείρηση: «Πάνω από όλα πρέπει να είσαι καλός ακροατής και καλός στην επικοινωνία. Αν δεν είσαι κοινωνικός άνθρωπος, τότε δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά με αποτυχία. Ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο ακούγοντας παρά μιλώντας, κάτι το οποίο δεν είναι πάντα εύκολο. Η υπομονή είναι το κλειδί για να αντιμετωπίσεις πελάτες με διαφορετικές ανάγκες».

Σε ερώτηση για το πως καταφέρνουν να έχουν 95% επιτυχία στα ταιριάσματα που κάνουν, οι ίδιες ξεκαθαρίζουν ότι επιλέγουν προσεκτικά τα άτομα με τα οποία θα δουλέψουν για να βρουν κάποιο dating. «Ποτέ δεν θα συνεργαζόμασταν με κάποιον άνδρα ή γυναίκα που να μην θέλαμε στο δικό μας τραπέζι ή δεν θα τον θέλαμε για φίλο μας. Λόγω της επιλεκτικότητας που έχουμε, βρίσκουμε τους σωστούς ανθρώπους και τους ταιριάζουμε με αξιόλογα άτομα. Όσο για το πράγμα που θα εύχονταν να ξέρουν όταν ξεκινούσαν την πορεία τους; Χρησιμοποιούν μια κλισέ φράση: «Στο έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × two =